Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: RobertR.

Level: 25+

Rank: 2

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pleaca SnizeL ca lider.. si au plecat si alti multi buni prieteni din factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.. o mafie buna.. organizata.. ici colo mici problemute.. in rest nota 10. SnizeL a ridicat mult tare mafia.

Alte precizari?: SnizeL, nu am altceva decat sa-ti zic: Un lider de nota 10 (cel mai bun dupa mine), mi-a fost o deosebita placere sa fiu alaturi de tine inca o data.. Mult bafta in continuare, va pup :* !

Edited by R obert R

Nick: GuessWhoo

Level: 22

Rank: 4

Vechime: Luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pai vreau sa incerc altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit prea bine, daca ar fi sa exprim in cuvinte mi-ar lua ani si ani si ani

Alte precizari?: Bafta prieteni

Nick: Dj.Croco

Level: 33

Vechime: 1 an si 7 luni ( cu tot cu intreruperi)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Asa

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Nu mai are rost sa zic :))) , stiti ca sunt de al casei :))

Alte precizari?: Vorbim :)

Nick: JuliaSweeT

Level: 36

Vechime: 1 luna si 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: -

Nick: heatoN

Level: 53

Rank: Soldato

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai am timp de joc si nu pot ajunge la antrenamente

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Ambele perioade ( Snizel si Toreno ) au fost frumoase, imi pare rau ca ies dar nu mai pot acorda acelasi timp jocului

Alte precizari?: Iti urez succes cu liderul si sa ti se indeplineasca ceea ce iti doresti sa faci

Nick:Sony95

Level:11

Rank:2

Vechime:1 Luna si ceva..1-2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Scoala..voi revenii candva..nu plec ca nu-mi place..plec ca sunt cam obligat de scoala

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O familie de nota 30!

Alte precizari?:

Nick: Snizel

Level: 50

Rank: Don Tattaglia

Vechime: Mult timp :))

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am reintrat sa vad cum se descurca noul lider, sunt multumit, si cred ca Tattaglia o va duce tot mai bine de acum. Cred ca pot pleca in alte factiuni, si asta o sa fac, e diferit ca membru, devine plictisitor destul de repede (oricum, la antrenamente, sedinte, nu prea vin..so..yea'..)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Aha

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: E cea mai frumoasa factiune in care am fost pana acum. N-am cuvinte.

Alte precizari?:Imi veti lipsi... >:D<<'>

Edited by Erduan

Nick: Delete1

Level: 23

Vechime: Am intrat in factiune pe 27 august da am avut o pauza ca sa zic asa.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu pot veni la antrenamente si multe altele...Cr1 stie totul.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna mai ales cand era snizel lider.

Alte precizari?: Ai grija de tattaglia Toreno,Cr1 ai grija de Toreno si restu aveti grija de Cr1...Il be back...

Nick: Giuliano

Level: 29

Rank: 1

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu imi mai plac mafiile

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?: Are suspend si nu poate posta

Nick: ZaNa

Level: 30

Rank: 5

Vechime: 12.08.2011 - 24.11.2011

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Primea mea factiune, "casa" mea :D

Edited by ZaNa

Nick: Dany2010

Level: 24

Rank: 1-Picciotto.

Vechime: 14 zile. 12.11.2011 18:14 Dany2010 a intrat in factiune.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna,dar trebuie putin lucrat la activitate.

Alte precizari?: Multumesc !

Nick: ImpulsE

Level: 10

Vechime: 1 saptamana inainte de wipe si inca una dupa.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune prietenoasa.

Alte precizari?: -

Nick: Lilbyboxd

Level: 15

Vechime: cateva zile...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece mi-am facut un nou cont... aveam probleme cu acel cont

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O familie foarte buna... playeri muncitori si prietenosi

Alte precizari?: Nu!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.