Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tinie - demisie acceptata.

Gilache - demisie acceptata.

Silvito - demisie acceptata.

ycsul - demisie acceptata.

Tom.Hagen - demisie acceptata.

Bafta tuturor.

Nick: Mr.GhosTx

Level: 58

Rank: 2

Vechime: o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma duc sa ajut un prieten.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Execelent. Aveam de gand sa stau mai mult, dar nu pot sa ignor un prieten...

Alte precizari?:

Nick: Mr.GhosTx

Level: 58

Vechime: o luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma duc sa ajut un prieten.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Execelent. Aveam de gand sa stau mai mult, dar nu pot sa ignor un prieten...

Alte precizari?:

:) Demisie acceptata.

Nick: BloodY

Level: 45.

Rank: 2.

Vechime: Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa vad cum e intr-un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Excelenta Toreno se descurca bine, la fel si Kip.

Alte precizari?: Bafta tuturor.

Nick: BloodY

Level: 45.

Vechime: Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa vad cum e intr-un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Excelenta Toreno se descurca bine, la fel si Kip.

Alte precizari?: Bafta tuturor.

Demisie acceptata, bafta in continuare.

Nick: TheGamer1500

Level: 23

Rank: 1

Vechime: Din 27.12.2011.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru intr-o factiune pasnica,nu am fost niciodata.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune destul de primitoare,m-am distrat si mi-am facut noi prieteni.

Alte precizari?: Bafta Tuturor.

Nick: TheGamer1500

Level: 23

Vechime: Din 27.12.2011.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru intr-o factiune pasnica,nu am fost niciodata.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O factiune destul de primitoare,m-am distrat si mi-am facut noi prieteni.

Alte precizari?: Bafta Tuturor.

Demisie acceptata! Bafta in continuare.

Nick: endur0_03

Level: 39

Vechime: vreo 5 saptamani cred ( 15.12.2011 )

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu stiu

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu e cazul

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos

Alte precizari?: Multa bafta :(

Edited by enduro3

Nick: 10NUTS

Level: 24

Vechime: ~ 2 luni .

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru că ştiu că nu sunt acceptat de unii membrii .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Am vechime , deci te rog să nu îmi dai F/Punish .

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Mi-a făcut plăcere să lucrez cu asemenea colegi .. numai că unii sunt cu 2 feţe .

Alte precizari?: Multa baftă şi mulţumesc anticipat !

Nick: BLackRp

Level: lvl 26

Rank: rank 2

Vechime: nustiu exact 3-4 Saptamani :-W

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: pffai Nu pot sa am motive sa ies din aceasta factiune , dar viata reala cere altceva , Imi cer Scuze nu mai prea am timp pentru o mafie :( !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Cu Lider "Kip" m-am simtit extraordinar de bine , isi merita lideru face treaba buna , iar incat despre factiune este una foarte TARE ! Tinetio tot asa !

Alte precizari?: mult noroc Don Kip ! bft allz

Nick: RyddeR.

Level: 44

Vechime: aproape 2 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pai de cand s-a schimbat lideru sau schimbat si membrii si nu prea m`am acomodat...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Tattaglia este o mafie foarte buna si puternica, sper sa ramana la fel.

Alte precizari?: Va urez succes.

Nick: Bob.Marley.

Level: 17.

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa merg intr-o factiune unde sa castig bani mai multi.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie extraordinara, cu un lider si niste membri extraordinari, m-am acomodat foarte repede aici pentru ca sunt numai baietzi seriosi in Tattaglia Family.

Alte precizari?: Bafta in continuare, si asteptati-ma pentru ca o sa revin candva.

Nick: Greet

Level: 37

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa intru intr-un departament sau hitman ..

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie extraordinara

Alte precizari?: Bafta in continuare o sa revin promit :D

Nick: Irrynel

Level: 12

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea imi permite timpul sa stau pe server.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie pe cinste.

Alte precizari?: -

Nick: Xavier_VeleZ

Level: 18

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Momentan nu mai joc SAMP , si tin un loc ocupat degeaba.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie pe cinste.

Alte precizari?: Succes in continuare.

Edited by Xavier V

Nick: Pure_kmsk

Level: 29

Vechime: 22 decembrie 2011

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vine 1 mai smardoi si strica tot colectivul

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: excelent si cu Toreno si cu Kip , dar decand cu Weber asta... mai bine ma car

Alte precizari?: pacat... as mai fi stat mult

Nick: bynuMMM

Level: 50+

Vechime: Doua Saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am o problema in familie si intentionez sa ma las catva timp de SA:MP.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.