Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: AdRiAn17

Level: 13

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa ma duc in alta factiune, unde am foarte multi prieteni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da, dar nu este cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, m-am simtit extraordinar alaturi de voi si va doresc mult succes tuturor.

Alte precizari?: Mi-a parut bine sa cunosc anumite persoane din cadrul familiei, un lider care iarta foarte mult iar asta este o calitate si sper sa reusiti sa va organizati pentru a ajunge o mafie fara precedent. Mult succes si va multumesc!

Nick: Pawn

Level: 23

Vechime: Nush2

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca doresc, nu este o factiune stabila liderul nu are contulul asupra iei.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membruTattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur...

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Nu prea buna.

Alte precizari?: Nimic.

Nick: Catalin1994

Level: 41

Vechime: 1 saptamana jumate

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu imi place, mafia nu este de mine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Sunteti inca la inceput si cu putina organizare veti domina LS.

Alte precizari?: Imi pare rau ca plec asa devreme, dar nu este locul meu in mafie, pur si simplu nu ma simt bine. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Mult succes!

Nick: MiXtap3.

Level: 26

Rank: Piccioto.

Vechime: 1 Saptamana si 2 Zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: AnDeD[se cunoaste motivul] || Emperor esti prea bun, si esti luat de fraier. Aici au ajuns membrii de rank 1 sa ia conducerea, iar tu sa nu faci nimic in privinta asta. Dar greseala asta poate fii reparata pe viitor. Aici in Tattaglia tu esti ca un fel de "Pion" condus de "Regii", oricum stiu ca am sa regret ca am plecat de aici dar pe viitor cand o sa isi revina factiunea, iar tu Emperor o sa fi un Lider nu un "Prieten" sau un "Fraier" cum te considera unii de aici, si nici macar nu stiu sa aprecieze, bunantatea ta. Si isi bat joc de factiune, prin diverse motive cum ar fi: Inacctivitate, DM aiurea si N lucruri. Oricum cred ca in viitorul apropiat va fi un Wipe la factiune. NewLife face o treaba buna precum Cedryk si Rey. Doi antrenori foarte bunii. In aceasta factiune mi-am facut prietenii precum: Ceaoz, Exibo.Vicious, Castellano, Bladesttar, Fivelici0us, Cedryk, Costynho, Krishanu, Shaft, SeaL, Razvanz_, [K.G.B]Razvan_B, ZMaster, DarkAngel, Catalin1994 si multi altii. Baietii va zic de acum, respectatii pe NewLife si pe Emperor, in orice alta factiune in care o sa va duceti nu o sa mai gasiti conducere ca aici. Nu cred ca un Lider v-ar permite sa faceti glume la adresa lui, am fost in N mafii si acolo era altcumva. Daca faceai o gluma pe seama liderului erai demis. Nu uitati respectatii pe New si pe Emperor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu am de ales.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna! Mai putin ca liderul nu era exigent, era foarte bland si ierta pe toata lumea.

Alte precizari?: Vreau ca Speack sa ia Drugs Dealer in locul meu.

Respect: NewLife & TheEmperor! .

Multumesc pentru sansa acordata, de a intra aici! Mult succes in cucerirea [/Turfs].

Edited by nB M I X

Nick: LegolasGi

Level: 18

Vechime: 2 saptamani (e trecut de 12:00) sunt din 23 in factiune.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca vreau sa intru in Fire / Medic departament. sau taxi cab company , sau Tow Truck Company. Dupa ce mi-ai explicat ai avut dreptate, jobu arms nu e de mine...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, pacar cu acest bug , daca nu era acel bug aveam ls la picioare.

Alte precizari?: Respect TheEmperor / Newlife.

Si vreau sa le multumesc colegilor cu care m-am imprietenit , cel mai mult vreau sa ii urez lui [K.G.B]Razvan_b mult noroc. Imi era cel mai bun prietenash din factiune.

Bafta la turfs.

p.s : Emperor , nu mai fi asa bland cu iei , ii ierti din ori ce gresala mare.

Retrag...nu are rost sa plec dintr-o factiune ca asta pentru un ingamfat...trebuie sa ramana pe aici si cineva care are curaj sa spuna ceva in fata...indiferent daca celalalt se supara sau nu.

Edited by Cedryk

Nick: Shake_Zone

Level:14

Rank:1

Vechime:2-3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici? O parere foarte buna, Emperor face o treaba foarte buna si iti urez succes mai departe.

Alte precizari?: Baftă !

Edited by SHAKE

Nick: Rey

Level: 55

Vechime: ~ 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Mi-am terminat treaba, Emperor e pe drumu bun.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una buna, o sa ajungeti mari.

Alte precizari?: Multa bafta.

Edited by Reyy

Nick: Minnie

Level: 22+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: In primu rand multumesc pentru sansa acordata... M-am simtit foarte bine in Tattaglia familly. Motivul iesiri mele este ca momentan nu prea am timp sa joc samp... si in viitor doresc sa incerc o factiune pasnica..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie puternica!!

Alte precizari?: Bafta

Nick: Dragonashu

Level: 22

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc alceva.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una foarte buna.

Alte precizari?: -

Nick: RazZor

Level: 27

Rank: Picciotto

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc in Tow Truck Company.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Tattaglia este o mafie activa, puternica si are o conducere buna.

Alte precizari?: Bafta mai departe TheEmperor, NewLife !

Edited by nB RazZor

Nick: DarkAngel

Level: 43

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu mai am timp pentru joc.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere buna despre majoritatea membrilor, mai putin EuGenGen90.

Alte precizari?: Mult noroc in lupta pentru suprematia in detinerea teritoriilor!

Nick: GabrielT.

Level: 12

Vechime: 2 saptamani si 6 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sunt ocupat cu treaba toata ziua si incepe si scoala,si deja cred ca am incurcat treburile pe aici,nu vreau sa tin un loc acupat degeaba,daca am suparat cu ceva imi cer scuze.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte tare,chiar daca nu prea am fost pe la war-uri dar si cand am fost,am castigat :)

Alte precizari?: Multumesc pentru aceasta sansa,mult noroc baieti,Sa a grija de ei Don.Si sper sa ne mai auzim,nu sper ca sigur ne mai auzim .:DBafta!!!

Nick:2fast4u

Level:16+

Rank:1

Vechime:2 saptamani si 5 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Vreau sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Foarte buna.

Alte precizari?: Nu.Bafta in continuare.

Edited by mantz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.