Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick:[GF]Vlad

• Level:60

Rank:2

Vechime:Mult

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am cam terminat treaba aici.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una dintre cele mai frumoase factiuni, amintiri placute care nu vor fi niciodata uitate. Veti ramane mereu fratii mei, va respect pe toti si sper sa fiti in continuare numarul 1!

Alte precizari?: Sanatate!

Nick: Royce

Level: 86

Rank: 1

Vechime: 14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: N-am timp sa ajung la cea mai importanta activitate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Pastrati-va calmul la war si lasati nervii acasa.

Alte precizari?: Bafta la waruri.

• Nick: BlueOneTT

• Level: 25+

Rank: 2

Vechime: 20 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu am timp sa ajung la waruri / activitati .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una cat de cat buna.

Alte precizari?:Nu folositi coduri , fiti calmi si uniti la war si bafta in continuare tuturor.

• Nick: FreshPlay

• Level: 30+

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa ma retrag intr-o factiune pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Marfa factiunea cam nasoala conducerea...

Alte precizari?: $@L P@

• Nick: THOMSON

• Level: 15

Vechime: 2 săptămâni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: O să mă retrag pentru o perioadă

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o părere foarte bună

Alte precizari?: Baftă

Nick: Royce

Level: 86

Vechime: Peste 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: N-am timp sa ajung la cea mai importanta activitate.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Pastrati-va calmul la war si lasati nervii acasa.

Alte precizari?: Bafta la waruri.

• Nick: Cheetos.

• Level: 12

Vechime: 20 (de) zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am multe chestii pe cap, nu mai prea am timp de SA:MP si nu vreau sa ocup un loc degeaba.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Un gang organizat cu membri cu capul pe umeri, un lider capabil si subliderul la fel.

Alte precizari?: Bafta multa.

Nick: RainMan.

Level: 53

Rank: 4

Vechime: Aproape 4 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa nu tin locul ocupat in perioada in care sunt retras.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una dintre cele mai bune mafii datorita membrilor si nu numai. Ramaneti cu bine.

Alte precizari?: Poate ne mai auzim cu alta ocazie. Succes.

Nick: Socker.

Level: 38

Vechime: 4-5 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Imi fac foarte multi nervi din cauza codatiilor. Multe s-au schimbat,azi am murit de 5 ori din cauza civiliilor.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune scapata din mana,dar cu membrii de valoare.

Alte precizari?: Bafta..nu mai incercati sa luat 72/72 ca e imposibil acum.

• Nick: GGhrtTT

• Level: 33

Vechime: :-??

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma mai atrag gang-urile, dupa 3 ani de cutreierat fiecare gang de pe diferite servere, m-am saturat, ma retrag intr-un departament.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Excelenta, vreau sa si enumar cativa dintre cei care mi-au lasat o impresie buna, si un mic mesaj.

Newlife - Ofticatu, te pupa tata' tau, dai pe ei pe mama lor.

sRn - Varu' te rezolva cu codatii.

Rossi. - Cand te asteptai mai putin, venea cu un best si ne scotea din rahat.

Torico - Inactivul.

.Silviu. - DM-istul

zeAmateur69 - Ma' brother.

si mai cativa, timpul nu imi ajunge sa ii enumar pe toti.

• Alte precizari?: Vreau 34 de truf-uri.

• Nick: CaTuTzZ

• Level: 21

Rank: 3

Vechime: O luna si 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din cauza lu Victor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:DA

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Baieti imi doresc nespus de mult sa raman, insa cu acest om nu se poate PROMIT, cum iesa de aici aplic inapoi.

Alte precizari?: Chiar imi doresc sa raman..

RETRAG, NU ARE ROST SA PLEC DIN CAUZA LA UN OM CARE NU MERITA.Scuze de deranj ;) ..

Edited by CaTuTzZ

Nick: sRn

Level: 55

Vechime: ~1 luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma duc sa ajut un prieten.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna, sa o tineti tot asa.

Alte precizari: Succes!

Retrag,nu are rost sa-mi pun mintea cu el.

Edited by GF Darius

Nick: Excision.Vicious

Level: 32

Rank: 4

Vechime: aproape 5 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp sa ajung la cea mai importanta activitate. Am un program foarte incarcat.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu cred ca este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cea tare mafie de pe server. Nu am nimic ce sa reprosez m-am simtit foarte bine aici.

Alte precizari: Vreau sa ii salut pe:

Catutzz - cea mai smehera sotie :))) Tot respectul. Ai post !

Rossi - cel mai de treaba lider si prieten.

Torico - gagelu number one

.Silviu. - dm-ist cu diploma :))

Shtory - de asta n-am ce zice :))

Carbon - puradelu meu sexos

Tinkode - frumushal

Tiger - Ai post ! Check forum !

Imi cer scuze daca am uitat sa mentionez alt nab. Sunteti cei mai smecheri. V-am pupat :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.