Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Teylor.

• Level: 43

Rank: 2

Vechime: 1 luna +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma plimb

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu e ca acasa...

Alte precizari?:

• Nick: Socker.

• Level: 39

Rank: 3

Vechime: Destula

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ca sa plece toata echipa. Asta nu e ,,familia din care faceam parte,,

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: Felicitari, ati distrus o familie la fel ca in corleone.

• Nick:CarBBoN1990

• Level:16

Rank:2

Vechime:Aproximativ 1 luna si 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Respectul, loialitatea nu mai exista. Te-ai schimbat foarte mult Darius, cu tine pierdem toate turfs. Nimeni nu asculta de tine fiindca nu stii cum sa fii leader, faptul ca TU te-ai schimbat m-a delimitat cel mai tare sa plec, cauti acum sa sanctiunezi repede pe toti.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Pe vremea lui Rossi. totul era bine si frumos, ai aparut leader, s-a stricat tot.

Alte precizari?: Bafta, astept /uninvite cat mai repede.

@,

Bafta mai departe,factul ca nu te las sa injuri pe /f asta nu inseamna ca m-am schimbat.

Edited by GF Darius

• Nick: Bunicu

• Level: 70

Rank: 1

Vechime: 1 zo

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma pot acomoda in gang...imi cer scuze

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte tare,ai grija de lider,nu fa ca ceilalti

Alte precizari?: Imi cer scuze asqwe dar nu ma pot adapta in gang momentan, multumesc mult!

Nick: Parisieno

Level: 45

Why you want to leave Verdant Family?: I can't stai in gang's , i want join department

I agree that I will be civil 60 hours (ingame) in case it turns out that I was a member Verdant Family for minimum 2 weeks: yes

What is your opinion about Verdant Family after time here?: GooD gang , good members, good leader and subleader.... nice family

Other specifications?: Asqwe Sorry i can't stai in gang , good luck in your faction.

• Nick:[sQ]Coza.

• Level:50

Rank:1

Vechime:1 zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ma simt prea bine, am lag, la war-uri nu prea pot intra din cauza lag-ului si ma duc in Vietnamese Boys. Acolo cred ca ma simt cel mai bine. Imi pare rau ca v-am incurcat.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, acum sunteti la inceput, probabil de asta nu puteti castiga un turf. Cu timpul veti forma o echipa buna si cu siguranta va veti bate cu celelalte gang-uri de la egal la egal.

Alte precizari?: Imi pare rau ca v-am incurcat, uninvite din leader panel daca nu sunt on.

• Nick:Victor.

• Level:31

Vechime:1 week

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Problem with members , Best Gang , Have good leader and subleader But Bad member, Not all

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna, acum sunteti la inceput, probabil de asta nu puteti castiga un turf. Cu timpul veti forma o echipa buna si cu siguranta va veti bate cu celelalte gang-uri de la egal la egal.

Alte precizari?: Imi pare rau ca v-am incurcat, uninvite din leader panel daca nu sunt on.

Edited by FBW Victor

• Nick:[ZEW]bisCuiTe

• Level:52

Vechime:2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ai cu cine la un war...toti pleaca singuri, nu e lider si sub-lider ON, se vinde waru... imi pare rau asqwe ca te-am dezamagit dar cred ca fac o mica pauza cu mafiile, o sa ma retrag intr-un departament si imi vad de treaba. Mult succes!

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: La inceput a mers excelent, am luat 3 best,1 wrost, azi la waruri... am facut scor: 31-15,29-15,19-8 si vine altu si i-a wrost cu -20+ hai frate, deja m-am saturat de MAFII + LAG mi sa urat!

Alte precizari?: Imi pare rau ca v-am incurcat.

• Nick:[GF]Rusk

• Level:27

Vechime:2 saptamani +.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:M-am plictisit de acest joc.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici? :O parere buna.

Alte precizari?:Daca nu sunt on, sa-mi dai /uninvite din panel.

Edited by GF Synth

• Nick:[mR]ALex...

• Level:22

Vechime:2 saptamani +.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu ma simt in largu meu.Aswe,Levy imi cer suze ca te-am dezamagit

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna.Asqwe succes cu factiunea si imi ce scuze inco data.

Alte precizari?:Bafta baietii .Asqwe a grija cu factiunea.

Edited by mR Alex

• Nick: Asqwe

• Level:65

Rank:6

Vechime:1 week

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu sunt destul de bun.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Verdant e verdant, el e el, fiecare verdant suntem diferiti.

Alte precizari?: nu men

• Nick:mR.Andrrei.

• Level:20

Vechime:2 sapt

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca asa am decis

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna

Alte precizari?: Imi pare rau ca v-am incurcat.

• Nick: Heavy.Rain

• Level: 70s.

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea sunt war-uri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Bunicica.

Alte precizari?: See ya!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.