Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick: Delyno

* Level: 15.

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sper sa nu va suparati,dar as vrea sa ma duc in PD

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune foarte tare si niste colegi spuer prietenosi si glumeti.

* Alte precizari?: TATTAGLIA 4EVER

* Nick: psihidelick

* Level: 19

* Rank: 2 ( Soldato )

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani ( fara 2 zile )

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: La inceput nu mi-a placut,era plictiseala,dupa aceea am inceput sa interactionam intre noi, si ne-am ajutat reciproc. Mi-am facut cativa prieteni, si ma bucur. La revedere, Kata , Sniti, Sapty , van , Croco ( astia sunt prietenii mei din Tattaglia )

* Alte precizari?: Va doresc numai bine,si o sa mai trec pe la HQ sa mai vorbim.

Edited by psihidelick

* Nick: Mr.tony

* Level: 24

* Rank: 3 .

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): o luna si ceva.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru a incerca ceva nou , nu stiu ... poate voi ramane civil..

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da , mai mult.

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a placut foarte mult aici ! La revedere, vaN , SnizeL ,Scorpion , Sapty etc.

* Alte precizari?: Bafta in continuare ! Tineti-o tot asa !

Nick: Atylicious

Level: 14

Rank: 2

Vechime: (ca timp ai stat in factiune) 3 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: motive personale + plictiseala + cativa sunt chiar lipsiti de respect

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?:SnizeL din cauza ta nu mi-as da eu demisia dar sunt multi in familie care nu ma respecta ca rank mai mare,nu facem antrenamente,nu facem waruri,si sincer eu de dragul tau nu as iesi,imi pare rau ,vreau sa vorbim!

Edited by aTyss

Nick: danu95

Level: 18

Rank: 5

Vechime: (ca timp ai stat in factiune) : nu stiu exact...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa icnerc ceva nou...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte buna niste membri excelenti mia facut placere...

Alte precizari?: Pastram legatura bft all!!

Nick: atylicious

Level: 15

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 sapt si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc altceva

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Snizel e marfa

Alte precizari?: bafta

•Nick: SkateR

•Level: 10

•Rank: 2

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani! Fix :P

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca sunt si eu acum in perioada de teza... Nu prea o sa pot sa fiu on! Si oricum o sa fiu degeaba asa...! Chiar imi pare rau! O sa mai revin Ca mi-a placut foarte mult! :P

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da!

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumoasa! Chiar mi-a placut! Oricum chiar pacat ca ies! Si pacat de inactivitatea ce a fost!

•Alte precizari?: Nu multumesc!

Edited by SkateRR

Nick: [biS]MiTzA

Level: 20

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu ma mai inteleg cu membrii factiunii

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o factiune demna de respect!

Alte precizari?: Ma voi intoarce

•Nick:crisrkoantihack

•Level:18

•Rank:2

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: unii sunt inactivi/vreau un departament

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:nu e cazul :D

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte tare dar inactivi..

•Alte precizari?:nup,bafta baieti!

Nick: [F4L]Iulian

Level: 24

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece as vrea sa incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune in care merita sa intri. Respect !

Alte precizari: Bafta tuturor.

Edited by F4L Iulian

Nick:Sapty

Level:15

Rank:5

Vechime: aproape 3 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: DA

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte frumoasa! Nu am sa uit clipele petrecute aici!...Cea mai tare mafie!!!!

Alte precizari?:Bafta baieti!!! Nu am sa va uit Promit!

Nick: NashU

Level: 14

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 1 zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: imi pare rau ca plec dar nu pot sta decat afk pe sa:mp... rar joc cu prietenii cand intra si ei si nu as vrea sa ocup loc ... poate altcineva ar vrea sa intre in tattaglia dar nu poate si eu ocup un loc degeaba.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:

Alte precizari?: imi pare rau vaN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.