Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: creepy

Level: 17

Rank: 1 am fost 2 inainte de wipe

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 sapt inainte de wipe, 1 dupa

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: e foarte multa inactivitate, plictiseala foarte mare, nimeni nu vrea sa aplice si pur si simplu stau afk ca nu am ce face... cand mai intra leaderul e amuzant da in rest... Nu vreau sa fiu impertinent ca altii :" ma las de samp";"nu ma mai lasa nu stiu cine" etc...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: pai... nu prea :)) ca am stat 1 luna in total

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una dintre cele mai bune mafii, insa prea putini playeri si multa inactivitate.Leaderii sunt superi tari, ceea ce regret ca plec este ca am intalnit 2 oameni de caracter : snizel, van sau van,snizel :)

Alte precizari?: Va multumesc.. daca se vor mai schimba lucrurile, cu mare placere ma voi reintoarce

Retrag.. cred ca o sa mai raman in Tattaglia.. chiar daca nu voi mai sta non stop pe samp, voi ramane si voi incerca sa ridic mafia, nu s-o las balta cum am vrut sa fac... :(:|

Scuze de deranj van, dar nu ma pot despartii de mafie asa brusc si doar cu motivul : inactivitate

Inca odata scuze..

Edited by LilSeby

Guest Snyckers

* Nick: Whiskey

* Level: 25

* Rank: 1

* Vechime: 1 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive personale

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie destul de buna dar nu eram pregatit sa intru aici

* Alte precizari?: Bafta in continuare >:D<<'>

Van sper ca nu te-ai suparat pentru discutia de aseara

* Nick:cozma

* Level:10

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sapt si ceva

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Prea mult dm intre membrii si vreau sa incerc ceva nou

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie,o sa ma intorc cu drag daca mai sunt acceptat

* Alte precizari?:Multumesc

Nick:Red_ScoRpioN

Level:23

Rank:1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune):2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Am niste probleme si nu prea pot sa stau la PC si nu am fost de 2 ori la sedinta :|

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:DA

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie extraordinara mai ales ca van este un om intelegator

Alte precizari?:Multumesc pentru ca mati acceptat.Bafta

Nick: kenvelodej

Level: 15

Rank: 1

Vechime: mai mult de 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau cv nou imi pare rau

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: mia placut playeri super de treaba

Alte precizari?: multumesc si va rog nu va suparati poate revin daca mai am sansa

* Nick:daryuS

* Level:11

* Rank:2 (Soldato)

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani sh cateva zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: aj vrea sa incerk ceva mai nou

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:tattaglia este o mafie putenica !!! respect vaN sh Snizel

* Alte precizari?: ati fost colegi buni !!!

* Nick:eXtesY

* Level:14

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune)3 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:ca as vrea sa incerc si al ceva

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:tatagliea este o mafie puternica care are un bun lider van is sib lider snizel

* Alte precizari?:nu

* Nick:cozma

* Level:11

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 sapt

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cea mai tare mafie,nu va voi uita !

* Alte precizari?: Multumesc

•Nick: Neamtzoo

•Level:12

•Rank:2

•Vechime: (cat timp ai stat in factiune) nu stiu sigur ... mai mult de 2 sapt

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Nu doresc sa plec dar trebuie

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Cea mai tare mafie ... Il be back

•Alte precizari?:bafta in continoare si sa aveti grija de voi

Nick:SapTy

Level:17

Rank:1

Vechime: 3 saptamani si 2 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Motive personale

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Foarte Buna

Alte precizari?:Bafta baieti!

Nick: [DGS]SkuNk

Level: 14

Rank: 1 picciotto

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am saturat de mafii pana peste cap ~102.gif

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune foarte frumoasa, cu 'conducatori' foarte de treaba, cu membrii EXTREM de 'activi'..Care cauta cearta, care vorbesc inainte sa gandeasa, etc.

Alte precizari?: Bafta in continuare.

•Nick: rOOkEt

•Level: 18

•Rank: 1

•Vechime: 2 saptamani

•De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Inactivitate....nu pot face fata.

•Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

•Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune la locul sau si foarte ordonata.

•Alte precizari?: -

Nick: creepy

Level: 18

Rank: 3

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) mult

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: lipsa de bani - membrii newbie

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: super mafie..

Alte precizari?: /uninvite fast

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.