Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Cezar

Level:Fara numar

Rank: 1

Vechime:nu stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu e nevoie sa mai zic...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: SalPa

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte proasta.

Alte precizari?: Bafta cu LS-ul !

Nick: EklypS
Level: 35+
Vechime: Doua saptamani, aici este data intrari mele in factiune 27.07.2015 00:46
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou cum ar fi un departament din nou deoarece ultima data cand am fost intr-un departament m-am distrat foarte mult si vreau sa ma reintorc.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul am chiar doua saptamani astazi le-am implinit.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Se poate mai bine..
Alte precizari?: Bafta cu liderul si bafta cu cucerirea LS-ului !

• Nick: CarrY.

• Level: 62

Vechime: cateva zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: 12/22 ON. | nu ai cu cine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez.

Alte precizari?: Bafta.

Nick: qpDanny
Level: 41
Rank: 2
Vechime: 3saptamani
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp sa ajung la war
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Se poate mai bine..
Alte precizari?: Bafta cu liderul si bafta cu cucerirea LS-ului !

Nick: _Cezar_

Level:Fara numar

Vechime:nu stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: nu mai am chef de samp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: dap

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: nu foarte rea.

• Nick: AliN54321.

• Level: 31

Vechime: o luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece in aceasta seara (13/08/2015) voi pleca din nou la mare si mi s-a spus ca nu imi mai poate fii acceptata inca o cerere de inactivitate. (1/2 inactivitati pe luna am)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, chiar daca nu castigam noi la WAR-uri, in aceasta factiune m-am simtit cel mai bine si cu siguranta ma voi intoarce.

Alte precizari?: #Respect: Silviu, Madalin si Andrew, voi va implicati cel mai mult in aceasta factiune, iar in ultimul rand doresc sa ii multumesc lui Vialpando pentru sansa acordata in aceasta factiune!

Bafta! :*

Nick: CaTaLyNN.xD

Level: 27

Vechime: Patru (4) zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: No wars, no members... O sa mai vina 2 cu mine asa ca deja suntwm putini.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune super, daca am avea si membrii...

Alte precizari: Silviu., tragi foarte bine, dar la war nu organizezi si in plus nu dai attack..eu vreau mafie nu pasnica, ma duc elc dar nu regret ca am fost aici!

• Nick:Alexandru.xD
  • Level:22
  • Rank:1
  • Vechime:5 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:find ca vreau sa incerc alta mafie la war suntem putini deci nare rost sa mai raman.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Membri sunt ok, si lideru la fel dar nu suntem multi la war in rest e o mafie de nota 10.
  • Alte precizari?:Bafta Silviu cu LS-ul, si cu mafiea, v-am pwpat.

• Nick: [GF]Bulaie

• Level: 65

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa merg sa ajut pe altcineva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nici buna nici proasta.

Alte precizari?: Bafta!

• Nick: [GF]Bulaie

• Level: 65

Vechime: O saptamana si o zi.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa ma duc sa-mi ajut unul dintre cei mai buni prieteni. Acolo munca mea o sa fie respecatata, nu ca aici.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Prefer sa nu comentez.

Alte precizari?: Bafta cu LS!

• Nick: zeAmateur69

• Level: 48

Vechime: 2 saptamani+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu avem membri suficienti ca sa facem fata la war.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Asa si asa, am crezut ca va fi mai bine.

Alte precizari?: Cand ti-am zis sa alegi un sublider capabil cred ca ai inteles total opusul, bafta cu factiunea.

[GF]Bulaie - Demisie acceptata! (Daca iti dadeam sub-lider era bine, cand esti r1 nu e bine.)

zeAmateur69 - Demisie acceptata!(Daca iti dadeam sub-lider nu mai aveai probleme daca avem sau nu membri.)

• Nick: Andrew.

• Level: 41

Rank: 4

Vechime: Ba, vreo 4 luni si aproape o saptamana, cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ti-am mai spus odata prin SMS si /w, te-am sfatuit, ti-am spus ceva, te-am intrebat daca vrei sa ramai cu mine sau cu joseph, ai ales sa il ti pe el sublider.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Asa si asa, am crezut ca va fi mai bine. In 4 luni nu am reusit sa luam nici 5 turfuri,

Alte precizari?: Bafta cu LS-ul, daca vei alege alt sublider te rog sa ma chemi, voi reveni, #mooo

• Nick: Andrew.

• Level: 41

Rank: 4

Vechime: Ba, vreo 4 luni si aproape o saptamana, cred.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ti-am mai spus odata prin SMS si /w, te-am sfatuit, ti-am spus ceva, te-am intrebat daca vrei sa ramai cu mine sau cu joseph, ai ales sa il ti pe el sublider.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Asa si asa, am crezut ca va fi mai bine. In 4 luni nu am reusit sa luam nici 5 turfuri,

Alte precizari?: Bafta cu LS-ul, daca vei alege alt sublider te rog sa ma chemi, voi reveni, #mooo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.