Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: CarrY.

• Level: 63

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Interesul meu fata de acest joc a scazut + interesul liderului fata de factiune.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez.

Alte precizari?: Poate ma apuc de SA-MP in iarna si revin pe aici.

@@Silviuuu,

Edited by South CarrY

• Nick:Dani_Jr
  • Level:26
  • Rank:1
  • Vechime:
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu se dau atacuri,si plus vreau sa mai incerc si alt gang
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Parerea mea este ca ar trebuie mai multe atacuri
  • Alte precizari?:Faceti tot ls negru .Bafta!

Nick:R3mlX

Level:17

Rank:1

Vechime:2 saptamanii

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Pentru a incerca si altceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:M-am simtit bine

Alte precizari?:Va multumesc!Bafta in continuare!

Nick:R3mlX

Level:17

Vechime:2 saptamanii si o zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Pentru a incerca si altceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:M-am simtit bine

Alte precizari?:Va multumesc!Bafta in continuare!

• Nick:Dani_Jr

• Level:26

Vechime:2saptamni si o zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Sa dati mai multe atacuri

Alte precizari?:Sa faceti mapa neagra! Bafta

Edited by DarkKing Aka DaniJr

• Nick: Keops.

• Level: 22 (77/86)

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Plec din Verdant Family pentru a incerca ceva nou, o alta mafie sau un departament poate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani: Desigur. Am 2 saptamani chiar azi.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Plec cu o parere FOARTE buna din Verdant Family deoarece m-am inteles foarte bine cu majoritatea membrilor, ezitandu-i pe cativa. Subliderii si liderul sunt oameni de isprava, de incredere pe care oricand te poti baza fara nici o teama. Daca plec de aici, nu inseamna ca prietenia mea cu Silviu si restul membrilor se incheie.

Alte precizari?: Plec din VDT deoarece am deja un faction warn, nu mai am rabdare de clear, si cu unii membrii chiar nu a existat cale de intelegere. Dar, fiti siguri ca voi revenii aici si voi sta mai mult.

• Nick: Keops.

• Level: 22 (77/86)

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Plec din Verdant Family pentru a incerca ceva nou, o alta mafie sau un departament poate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani: Desigur. Am 2 saptamani chiar azi.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Plec cu o parere FOARTE buna din Verdant Family deoarece m-am inteles foarte bine cu majoritatea membrilor, ezitandu-i pe cativa. Subliderii si liderul sunt oameni de isprava, de incredere pe care oricand te poti baza fara nici o teama. Daca plec de aici, nu inseamna ca prietenia mea cu Silviu si restul membrilor se incheie.

Alte precizari?: Plec din VDT deoarece am deja un faction warn, nu mai am rabdare de clear, si cu unii membrii chiar nu a existat cale de intelegere. Dar, fiti siguri ca voi revenii aici si voi sta mai mult.

• Nick: Arres.

• Level: 20

Vechime: 2 saptamanii si o zi.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc in alta parte. Oricum, aici nu se mai face nimic ..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu mai este ce a fost. Oricum, Verdant-ul este o cauza pierduta cu Silviu. ca lider ...

Alte precizari?: Imi dai /uninvite in Game, daca ma prinzi, sau imi dai din Panel (Website). Zic ca este mai rapid, si mai lejer din Panel.

Edited by Harrestica

• Nick: Rino

• Level: 49

Vechime: 6 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incepe scoala si nu mai am timp de war.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am apucat sa imi formez o parere.

Alte precizari?: Multumesc anticipat !

Nick: [uS]cowS

Level: 86

Rank: 3

Time in Verdant: 28.06.2015 - 5.09.2015

Why do you want to leave Verdant Family?: I cannot attend wars. 13-15 or 20-22. I need to be studying in these times.

I agree to stay civil 60 hours in case it proofs that i wasn't a member of Verdant Family for 2 weeks: N/A

What is your opinion about Verdant Family after the time spent here: Hmm. Although it is arguable that we did not have wars, it was nice and peaceful. Nothing like wars meant more time for me to make events and I enjoyed it. Both Leaders were cool, Vialpando and Silviu. I will definitely miss the rank here, but it's worth it for my education and studies.

Other specifications?: Thanks for the chance, I am afraid to leave before Rank 4. If we didn't have wars (which sounds stupid), I can stay at least. But I don't want to spam "Invori" section. I'll join again in the next summer hopefully.

Some names:

Vialpando, Madalin, Aziz, Joseph, Norbert14, DooKid, Rowe, Exxu, Keops, Mr69, Andrew.sk, Andrew.

• Nick: TheSoldier

• Level: 25

Vechime: 2 saptamanii si o zi.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu e de mine.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu ma pot pronunta tinand cont ca nu prea am fost activ.

• Nick: Rino
  • Level: 49
  • Rank: 1
  • Vechime: 6 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Incepe scoala si nu mai am timp de war.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am apucat sa imi formez o parere.
  • Alte precizari?: Multumesc anticipat !

Retrag. Imi pare rau ca am mai facut o data, dar nu merge sa ii dau edit. Multumesc si scuze !

Nick: Exxu

Level: 30

Rank: 2

Vechime: 1 luna si ceva.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: plictisit de gang

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Frumos, pacat ca nu e actiune aici.

Alte precizari?: Multu' Silv.

Nick: Rino
Level: 53
Vechime: 2 sapt
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu m-am simtit bine aici.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am nici o parere.
Alte precizari?: Multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.