Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Vladuttzz

• Level: 53

Rank: 2

Vechime: Am destula.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: parce qui, parce qui nu mai am chef de acest jok minunat <3.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: cat di cat buna.

Alte precizari?: nah, succes sa luati LS bro.Daca poti, adica sigur poti sa ma demiti dp rpg.msms

Edited by VLaduttzz

• Nick:Tortuga

• Level:37

Rank:1

Vechime:2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Deoarece nu merita sa stai aici

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna

Alte precizari?:Bafta!

• Nick: Ratter.

• Level: 57

Vechime:6 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Am Pc-ul stricat si degraba nu o sal fac

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna

• Nick: Zenod

• Level: 34

Vechime: 3-4 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mno imi fac nervi cu membrii factiunii (vorbesc cei de rank 1)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune buna, cu liderita ok, sublideru sartor baiat de nota 10.

Alte precizari?: Succes in continuare cu factiunea, spor la turfs.

• Nick: Zenod

• Level: 34

Rank: 1

Vechime: Câteva zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Păi spam făcut degeaba, organizare 0, să luați hq-ul de la GSB trebuie neapărat 35+ în facțiune și minim 30 la war, în VDT nu este organizare cum trebuie, unii se duc într-o parte iar alții în alta. Cum sa faci kill dacă nu ai influență și aștepți ca ei să atace, + mulți codați în GSB.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Unii membrii sunt ok, alții „proști”.

Alte precizari?: Cristina știu că vrei să faci treabă și să ridici facțiunea dar nu ai cu cine, succes în continuare și spor la turfs.

• Nick: ZAMBA
  • Level: 13
  • Rank: 2
  • Vechime: Aproape 2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Change
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Okey it's a great time acually and good exprience
  • Alte precizari?: try to not get the 3rd leader warn Criss ! thanks to sven ! Batfa !

Edited by Starp Zuz

• Nick: $BiLeL
  • Level: 48
  • Rank: 2
  • Vechime: Aproape 2 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: i dont have time for join play wars
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Okey it's a great time acually and good exprience
  • Alte precizari?: Good luck all

• Nick:Sebyca

• Level:20

Rank:1 (Picciotto)

Vechime:2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu sunteti uniti, nu am timp, ma bag in pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Bunicel, se putea si mai bine.

Alte precizari?:Bafta! SaRtOR lider, SveNKinG sublider.

• Nick: Rew

• Level: 28

Rank: 1

Vechime: Nici o saptamana, 2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ti-am explicat pe call

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una destul de buna..

Alte precizari: Nu am.

sefdepagina

Edited by AT Row

• Nick:Dannie.xD

• Level:36

Vechime:14 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Deoarece nu am timp de war.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna.

• Nick: [K]en[J]i

• Level: 35

Vechime: 2 Saptamani si vreo 3 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: PEntru ca vreau sa intru intr-un PD, nu pot intra seara la war si nu vreau sa tin locul ocupat degeaba, am antrenamente la ora aia.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Felicitari Svenking care tine Mafia dupa el, deeyu sper sa reusesti ceva si sartor succes.

Alte precizari?: Succes la cucerire LS !

• Nick: Alexino

• Level: 60

Vechime: 16 zile minunate alaturi de aceasta mafie !

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc să părasesc această mafie deoarece m-am plictisit in mafii, nu de voi ci timp-ul ăsta la warr-uri și toate prostiile.Și pentru că vreau să încerc și ceva nou...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu există cuvinte să mă exprim, știu că am stat foarte puțin timp, dar in acest timp m-am simțit foarte bine, doar că uneori te plictisești de tot, warr-uri, certuri și toate prostiile.

Alte precizari?: Acum aș dori să fac niște mulțumiri oameniilor care mi-au fost aproape în aceste 16 zile și m-au ajutat.

Deeyyuu: Știu că nu am avut foarte mult timp să te cunosc și să vorbim, dar pot să îți spun că ești un leader de nota 10, bravo, esti un nabet micuț.Ai grijă de această mafie Boss cu 2 $$ !

SaRtOR: Un subleader de nota 10, foarte dur, foarte nesuportabil, foarte naab, foarte ZEW, foarte dur, bravo, ai un caracter de INVIDIAT ! Continuă așa și fii mereu dur la warr-uri cum ai fost pană acuma, baftă bossulică !

[R]obert: Frate, ești un băiat de nota 10, sper să tine-m legătura, ai grijă de tine !

mafff: Pe tine te cunosc de aproape 2 ani și îmi pare rau că nu mai aveam aceeași legătură ca la început, m-ai dâi și tu un semn de viață!Ramai un ZEW și un magician, bafta mafffulică !

xBesTGaBeTx: Pe tine te cunosc aproape de 3 ani și ești fratele meleu, ești un naab mic, și chiar dacă ne m-ai certăm uneori noii, știi bine că adoua zii suntem frați dinou !

Edited by A L E X I N O

• Nick: DumCom

• Level: 24

Vechime: 24.09.2015 - prezent

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-a placut liderul Cristina si Deeyyuu insa membri sunt inactivi si pierdem orice war.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune minunata cu membri inacrivi.

Alte precizari?: Mersi mult pentru sansa oferită.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.