Jump to content

National Guard - Screenshots

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va luati dupa aparente , acest screenshoot a fost facut ingame.

AYvdfyh.jpg

Nu mai posta prostii d-astea la discutii. Atat tu, cat si ceilalti. De fiecare data cand postati, postati o fraza despre ce doriti voi, dar in limita bunului simt si obligatoriu o fraza care sa faca referire la SA:MP. Daca mai postezi lucruri de genul vis-a-vis de colegii tai te voi sanctiona in joc. Si inca ceva in plus, sa stii ca nu glumesc. Din cauza celor ca voi se inchid topicurile de discutii, si dupa faceti gura.

Edited by DGS AlexCyo

ce sa facem si noi , stam in cimitir . in sicriu era cadavrul unui lider din PD , nu am aflat care ca era mutilat.

jSWYiz4.png

@ am avut si eu acelasi skin pe infernus si imi dadea cras din 3 in 3 ore... acuma vezi si tu cum e la tine

@S4F KaZzy13x, îți mai aduci aminte când ai participat la Turul B-Zone când l-am organizat de pe anteriorul și în același timp fostul meu cont, Ghytza112? E, uite că am o poză dar văd că tu ai dat 2 sms-uri, erai nerăbdător? =))

C8CCwec.png

Sau uite una când chiar ai participat :D. Vremuri vechi :- :-

uAq4HgK.png

Edited by Botys Ghytza

Copilaria mea cu Peiu cand eram Private (imi aduce aminte cand, comentam la el =)))) =))))

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1546035_217031015155773_1596028075_n.jpg?oh=2c4c3f3c3a3f13d4642023002d0d46ae&oe=54D4ACD8&__gda__=1424535671_02d52dcba6cd1a3b2770103fb30b555f

Nu sariti cu report =))

Edited by Willow S4F

• TiG3R locked and unlocked this topic