Jump to content

The Tsar Bratva - Imagini&Suveniruri / Pictures&Suvenirs

Alexander
 Share

Recommended Posts

As mai avea si eu niste poze "ultimele poze " ale mele facute in aceasta "familie" minunata :X Sper sa nu se supere Alin sau Spawn ca am postat ... :X

1. Luasem un Prizonier ... Teudan :))

w0awkjmyfj2kceanh17_thumb.png

2. Saream in garla :)) ne mai spalam si noi :X ca si-asea nu am mai facut baie de la botez :))

p7vqdvc6sle6gjb6gqt_thumb.png

3. Vestul Salbatic :X:)) tananananam ... tam tam tam ... :))

bbhfy1o24suthwjpbmc_thumb.png

4. Aici in "mijlocul desertului" stateau 2 oameni ... nu erau player , nu le scadea heal ... stateau ca statuile :)) ce o fi cu ei ?

4lmyr0d4vg6pslgfbb_thumb.png

5. La mare, La soare .... :))

lqyjlkcaijxkzfk0_thumb.png

6. Asta e Kip , n-ai ce sa-i ceri :))

6t345nxqgyxcmb6ougip_thumb.png

7. Asta e Spawn , ii spusesem eu ceva de dulce :)) si s-a razbunat pe mine :))

6t345nxqgyxcmb6ougip_thumb.png

Sper ca va plac pozele si sper sa nu se supere Alin Si Spawn ca am postat dar este tot ce mi-a ramas de la voi :* Bafta in continuare :X si mia faceti si voi poze :X va rog ... sa mia vad si eu ce faceti :X apropo , super tari pozele de mai sus :X

Si astea sunt ultimele poze ale mele gasite in PC ... am mai cautat si am gasit cateva care imi aduc aminte de voi :X:))

1. dpdaqse2tc1kpiixa6r7_thumb.png I-am aprins focu :))

2. 9wrzkiwospkvfo6rve_thumb.png BMW Style Fata

3. s73cp3ue3upa0gy3uw_thumb.png BMW Style Spate

4. 5w52roc9y11zewnr0ra2_thumb.png Nu m-am putut abtine sa nu ii ard un glont in ceafa ... :))

5. p8jolz4vb9abydekft87_thumb.png Stateam si eu pazeam Parcarea :))

6. c1t98vzwh4jc4g80v1oo_thumb.png Lucram ca o echipa :X daduse ady rob :)) era pazit de mine si Traista :))

7. 7i0fkwh4hx8pkwq346go_thumb.png Coloana Oficiala

8. y2jaqhzj0ikhzreqgefy_thumb.png Mai asteptam pe cineva :X...

9. pbujj4bcbt8yi9llxssl_thumb.png Plecasem in haita dupa Barzini

10. jmmyklbpelbe3dxp5d_thumb.png Tam tam tam tam ... tanananam ... :))

Cam asta este tot ce am avut in PC ... :( Sper sa va placa :X

PS : Spawn , mai imi faci si mie SIG ala cu "Shlomy" ??? ... MS :*

va ca ati uitata de rubrica asta :P am cateva poze unele vechi altele recente :)

la inceputul inceputului

TOmbleroNe si cu echipa lui de medici au aratat ca stiu ce e ala respectu (bv lor =D> )

-> w1eoqhoi7gr5wvvncvw.png, y1ijlp2edpf3x43tltv.png, w3knw1pw54aw29yz8wn5.png, z1er0xlvoaftw0g7x2an.png, 01d9q4oxa76s1etxyr5y.png, oyngn6kq7mh1guq3oc8.png, xb3da38lombtot8vot0j.png

noi niste domni stilati :)) ->hv0859dmr438liwozkn.png, w1eoqhoi7gr5wvvncvw.png, m5z76we41v1pubfi1e.png, mbzod4867ir3og3ou9q.png, vrtj6v5wvigvwfhmbpee.png,

am avut si un pic deranj :) ->op5k5wfluzxtnvbgxkm.png, sepdlaj8cdgbqkynwre.png

in lumina reflectoarelor :X -> qgku0vd28yk3ahtd6o7x.png, 02uyxh6fautb1fznrwsv.png, 3bkddyf29h22wq5q7q0t.png, rmrmdn5w1yqommquyqlw.png, r5q9g0enou7g15ofhdec.png, kcotz9csxzxktcj4atd.png

Foarte faine pozele edusca zero zero :X

Dar data viitoare posteaza codul "Thumbnail for forums" ca sa apara mai mici pozele, ca altfel ocupa cam mult spatiu si nu prea poti sa le vezi pe toate bine.

le-am postata in graba si dupa ce am asezat pozele mi-am dat seama ca le-am pus mari #-o

maine mai pun ca am poze de ieri seara mai am si in actiune si le modific si pe cele de sus dar ieri cu razr a fost bestial cu tanculete avionase =))))