Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Te duci intr-un gang si ce faci..? Esti deja pe RPG2 intr-un gang, chiar sublider. Poate ai sa ai sansa la lider la un gang pe cel de-al doilea server.

In plus ii poti ajuta pe cei noi intrati in LSPD si le poti da sfaturi pentru ca ai o experienta de departamente de invidiat.!Buna dimineata, cei care mai trebuie sa postati rapoartele incercati sa o faceti pana la ora 18:00.

O zi buna tuturor.

Pe rpg 2, eu joc la misto ma, nici macar nu vreau lider acolo ;)), doar ca ma joc la waruri, n-ar prea avea rostu sa ies din LSPD pentru niste waruri.. ;)), eu acolo doar waruri dau, ma mai antrenez la arme :).

Edited by maxtr3me2008

@@alexm, cuvinte mari, domnule sublider. Felicitari! Acum ca ai atins si aces pas, sa nu dai cu piciorul, sa fii la fel de activ ca si pana acum.

Multumesc pentru urari si pentru sustinere. Sper sa nu dezamagesc.

Pe rpg 2, eu joc la misto ma, nici macar nu vreau lider acolo ;)), doar ca ma joc la waruri, n-ar prea avea rostu sa ies din LSPD pentru niste waruri.. ;)), eu acolo doar waruri dau, ma mai antrenez la arme :).

Esti sublider, te sfatuiesc daca tot ai o functie acolo si iti place macar incearca sa iti dai silinta. Apropo, stii ceva de Greenday?

Astazi am facut 11 luni de cand ma aflu in sediul de politie Los Santos.

Astept niste pareri daca mai este nevoie de mine aici, sau ma voi retrage intr-un gang, se pare ca munca mea este cam degeaba, si nu este apreciata.

Asa ca:

MAX, mai sta LSPD sau se duce in ganguri? Astept QUOTE.

Având în vedere toată perioada pe care ai petrecut-o aici ar fi o greşeală să părăseşti această facţiune.Te vei plictisi în gang-uri şi te vei întoarce într-un departament,crede-mă,am stat mult timp în mafii şi pot spune că puţini lideri ştiu să faca multe activităţi interesante pentru a nu plictisi membrii.Doar ca lider / sublider ai ce face în gang-uri.E doar un sfat,oricum îţi voi respecta decizia.

Nu pot sa ma abtin. Felicitari AlexM pentru sublider si succes tuturor. LSPD mereu o sa fie departamentul numarul 1. Va pupa Xes. Daca primesc warn macar a meritat. Va pupa xes si totusi ce a patit Damian :( un PM ceva cine stie, mersii :)

Mai postez şi eu pe aici, n-am mai făcut-o de muuuuuuuult.

În primul rând, felicitări AlexM pentru noul post şi să-l stăpâneşti sănătos.

În al doilea rând, succes în continuare Damianab.

În al 3-lea rând, în caz că nu am uitat nimic, o să fiu plecat în următoarele 2 zile aşa că scăpaţi de mine ^^ .

Spor la treabă şi băgaţi la cap ce s-a discutat la şedinţă!

Multumesc pentru urari si pentru sustinere. Sper sa nu dezamagesc.Esti sublider, te sfatuiesc daca tot ai o functie acolo si iti place macar incearca sa iti dai silinta. Apropo, stii ceva de Greenday?

Eh, o sa vezi pe 20 ce rank am acolo, XD. iti zic mai multe pe rpg 1.

Pe mine nici nu ma intereseaza rpg 2 :).

Pai, dadui azidimineata rob cu Paul, si zisa sa vorbesc cu teylo sa il dea afara..

Eh, o sa vezi pe 20 ce rank am acolo, XD. iti zic mai multe pe rpg 1.

Pe mine nici nu ma intereseaza rpg 2 :).

Pai, dadui azidimineata rob cu Paul, si zisa sa vorbesc cu teylo sa il dea afara..

Max, am o rugaminte. Zi-i sa ma caute pe mine sau pe teylo. Multumesc anticipat.

Sincer sa fiu nu m-am asteptat deloc. In primul rand vreau sa iti multumesc si sa iti urez succes cu helperul si respectiv cu jobul tau de vara. Sper sa imi fac treaba cat mai bina si sa nu dezamagesc.

Merci mult:D.

Cand am primit rank, eram atacat de catre un civil care ulterior a luat ban. Daca vrei sa va amuzati, check this video.

GG Pentru functie! Ce erai asa speriat ca ai primit rank 6? :)) In locul tau as alerga prin casa ca nebunu.

Astazi am facut 11 luni de cand ma aflu in sediul de politie Los Santos.

Astept niste pareri daca mai este nevoie de mine aici, sau ma voi retrage intr-un gang, se pare ca munca mea este cam degeaba, si nu este apreciata.

Asa ca:

MAX, mai sta LSPD sau se duce in ganguri? Astept QUOTE.

Max mai sta in LSPD. Am fost in situatia ta cand am iesit din GSB iar acum regret ca am iesit. MAX E nab si sta LSPD!

Nu pot sa ma abtin. Felicitari AlexM pentru sublider si succes tuturor. LSPD mereu o sa fie departamentul numarul 1. Va pupa Xes. Daca primesc warn macar a meritat. Va pupa xes si totusi ce a patit Damian :( un PM ceva cine stie, mersii :)

Ce a patit Damian pana la urma?

-- Eram si eu fericit ca am primit rank 3. Din pacate trebuie sa mai astept inca 2 saptamani. Am decis sa raman in Infernus pana bubuie, chiar daca aveam rank 2 dar ce sa vezi: vine nabu civil si imi fura masina Marynyk_Furt.jpg

GG Pentru functie! Ce erai asa speriat ca ai primit rank 6? :)) In locul tau as alerga prin casa ca nebunu.

Max mai sta in LSPD. Am fost in situatia ta cand am iesit din GSB iar acum regret ca am iesit. MAX E nab si sta LSPD!

Ce a patit Damian pana la urma?

-- Eram si eu fericit ca am primit rank 3. Din pacate trebuie sa mai astept inca 2 saptamani. Am decis sa raman in Infernus pana bubuie, chiar daca aveam rank 2 dar ce sa vezi: vine nabu civil si imi fura masina Marynyk_Furt.jpg

Merci.. ce voiai sa fac :)) era 12 noaptea si m-a facut un civil.. Ma bucur de prezenta de la antrenament respectiv sedinta. As avea o rugaminte, sa uploadati rapoartele pe IMGUR. Multumesc.

Salut ba.

Ce faceti?

Va urez multa bafta...Ati fost si veti ramane cei mai buni colegi.

Va iubesc si imi pare rau ca v-am suparat sau ca v-am dezamagit. Sper sa ma iertati si sa ramanem prieteni.

Cu respect, Sergent LuNg

Va multumesc mult pentru urari, Nu credeam ca sunt asa 'iubit' . In sinea mea credeam ca sunt un rau si etc..si ca nu ma placeti.

Edited by LL LuNg

Salut ba.

Ce faceti?

Va iubesc si imi pare rau ca v-am suparat sau ca v-am dezamagit. Sper sa ma iertati si sa ramanem prieteni.

Cu respect, Sergent LuNg

Of of of mai Scurt ... Si tu pleci acum? Pacat , iti vom simti lipsa boss . Ai grija ce faci si succes in Hitmen Agency :) .

Salut ba.

Ce faceti?

Cu respect, Sergent LuNg

Succes mai departe, LuNg.

Ai fost un membru bun si sper ca vei ramane la fel :)

Salut ba.

Ce faceti?

Cu respect, Sergent LuNg

Va multumesc mult pentru urari, Nu credeam ca sunt asa 'iubit' . In sinea mea credeam ca sunt un rau si etc..si ca nu ma placeti.

Bafta duhoare, o sa-mi fie dor de mirosu tau :(( Bafta in Hitman!