Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte bineee! Cand revii detot?

Nu stiu, momentan imi stau /sleep sa scot FP-ul.

Noroc si tie. Bine facem, castigam Olimpiada. Am luat la o proba 2 medalii(I si II) multumita pestisorului si sexului.

Pacat ca nu participi cu noi :(

Felicitari, tot asa, castigati ca in iarna. Niciodata nu am fost bun la olimpiada, bun la olimpiada am fost ca baiatul cu apa :).

Ce faci Damiane? Te-ai gandit cand revii?

APD te saluta!

Stau pe /sleep, mai ies din casa dau o tura pan` la Jail si dupa ma intorc in casa si ma pun /sleep :)). De revenit o sa revin, sper si atunci cand revin sparg gheata.

APD = ?

Nu stiu, momentan imi stau /sleep sa scot FP-ul.

Felicitari, tot asa, castigati ca in iarna. Niciodata nu am fost bun la olimpiada, bun la olimpiada am fost ca baiatul cu apa :).

Stau pe /sleep, mai ies din casa dau o tura pan` la Jail si dupa ma intorc in casa si ma pun /sleep :)). De revenit o sa revin, sper si atunci cand revin sparg gheata.

APD = ?

Fecior Teylo :))

Adjud Police Department, frumos nu?

Ai vazut filmul facut de Myair pentru Teylo?

Dupa olimpiada faceti si voi concurs :)) ? Locu 6 vai vai si infernal era primu. Fpslimit20 fraps on si rupi space. Asa alerg eu de rup pamantul