Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

109.96.193.11 Emanuelll AdmBot 07.04.2010 09:54 permanent money cheat (+$100088)

bah eu ma las de samp! in fiecare zi trebuie sa iau ban?!?!?!? in fiecare zi trebuie sa stau 10 ore fara samp din cauza lu\\\\\\\'AdmBot ?(?(?(?X(X( X(X(X(XX(X(X(XX((X(

Nick\\\\\\\'ul tau: Emanuelll

Rank:5

Level:25

Plec pe data de: Ziua/Luna/An 07.04.2010

Revin pe data de: Ziua/luna/an-

Zile inactive: in fiecare zi 10 ore sau mai mult X(X(X(X((XX((

Motivul: AdmBot in fiecare zi imi da BAN X(X(X(X(X

Alte precizari?: Doamne, de ce mie?!?!? ce dragi am X(X(X(XX(

Edited by Emanuell

109.96.193.11 Emanuelll AdmBot 07.04.2010 09:54 permanent money cheat (+$100088)

bah eu ma las de samp! in fiecare zi trebuie sa iau ban?!?!?!? in fiecare zi trebuie sa stau 10 ore fara samp din cauza lu\\\\\\\'AdmBot ?(?(?(? X(X(X(X( X(XX( X( X(XX(( X(

Nick\\\\\\\'ul tau: Emanuelll

Rank:5

Level:25

Plec pe data de: Ziua/Luna/An 07.04.2010

Revin pe data de: Ziua/luna/an-

Zile inactive: in fiecare zi 10 ore sau mai mult X(X(X(X( (XX((

Motivul: AdmBot in fiecare zi imi da BAN X(X(X(X( X

Alte precizari?: Doamne, de ce mie?!?!? ce dragi am X(X( X(XX(

Lool :)) De la net cred. Si eu am luat odata :)) lasa ma n-are nimic nu merita sa te lasi doar din cauza unui bot ;))

Salut baieti :).Cu tristete va anunt ca ma las de samp.Mi-a facut placere sa lucrez cu voi,mi-a facut prieteni foarte buni dar nu mai sunt atras de samp asa cum eram inainte...asa ca va urez distractie placuta in continuare...poate intr-o zi ma voi intoarce...pana atunci bafta la wanted si la tot ce v-ati propus :).Ionuc multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine,ca m-ai tinut atat in factiune,vom ramane prieteni in continuare.Ramas bun tuturor! :) Edited by Pa1

Salut baieti :) .Cu tristete va anunt ca ma las de samp.Mi-a facut placere sa lucrez cu voi,mi-a facut prieteni foarte buni dar nu mai sunt atras de samp asa cum eram inainte...asa ca va urez distractie placuta in continuare...poate intr-o zi ma voi intoarce...pana atunci bafta la wanted si la tot ce v-ati propus :) .Ionuc multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine,ca m-ai tinut atat in factiune,vom ramane prieteni in continuare.Ramas bun tuturor! :)

Ma paune :((.... plm... hai sa mai vb pe skype, sa glumim. pleci asa doar... :|

Cum am specificat in postul meu anterior, acel arrest list a fost doar temporar... varianta finala este:

Wanted 1:

/arrest 800 6 0 0

Wanted 2:

/arrest 1500 10 0 0

Wanted 3:

/arrest 2500 12 0 0

Wanted 4:

/arrest 4000 16 0 0

Wanted 5:

/arrest 6000 18 0 0

Wanted 6:

/arrest 7000 20 0 0

Am introdus inca o regula, Politistii NU au voie sa detina job-urile Farmer si Trucker, cei care detin acest job vor fi sanctionati dur. Datoria voastra este de a proteja aceste job-uri, nu de a le exercita.

De asemenea, politistii care pun key pe combina, truck, sau cei care pun key si apoi le vand, vor fi demisi din politie!

Cum am specificat in postul meu anterior, acel arrest list a fost doar temporar... varianta finala este:

Wanted 1:

/arrest 800 6 0 0

Wanted 2:

/arrest 1500 10 0 0

Wanted 3:

/arrest 2500 12 0 0

Wanted 4:

/arrest 4000 16 0 0

Wanted 5:

/arrest 6000 18 0 0

Wanted 6:

/arrest 7000 20 0 0

Am introdus inca o regula, Politistii NU au voie sa detina job-urile Farmer si Trucker, cei care detin acest job vor fi sanctionati dur. Datoria voastra este de a proteja aceste job-uri, nu de a le exercita.

De asemenea, politistii care pun key pe combina, truck, sau cei care pun key si apoi le vand, vor fi demisi din politie!

Bine am inteles... politstii o sa moara de foame. Salariu 10k + bonuri de masa. Un peste de la 24/7.