Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani nabule!! (Assistant @alexm)

@@F4L dookie Ma bag si eu pentru film, depinde cand va fi.

@@alexm,

Bă, eu i-am zis.. a spus ca va vedea :-?

Am mici probleme cu taierea video-ului cu tine pe contra sens. Am sa revin cu un edit si am sa-l postez.

Cum fac să tai asa scrisul ? :)) Sunt nab si nu stiu..

Felicitări pentru rank-up nigga Mihnea.

Bună dimineata nabz.

Neata,deja au inceput sa ma ameninte cu post :)) La multi ani AlexM!!! :D

La multi ani AlexM!

@@alexm, La multi ani, oricum eu am fost primu. $@L

Multumesc pentru urari!

wrong

Ti-e dor sa postezi aici, am dreptate? :))

@@alexm, la multi ani bwoy. Multa sanatate, sa fii iubit si tot ce iti doresti.

Mersi la fel!

Edited by AlexM

-

Presimt ca va aparea o noua editie a filmului acum .. "end of teylo's story" :(

Felicitari Alex si mult succes! Schimba avatarul ca nu sta bine deasupra unui rankbar portocaliu ;)

Edited by Alpha287

Ramas bun colegi/membrii dragi. De-alungul carierei am jucat impreuna si mi-am facut niste prieteni, nu niste membrii. Mereu am incercat sa ridic factiunea cat mai sus si sa o duc intr-un loc in care toti sa o vada drept un exemplu. Multumesc pentru rabdare, intelegere, distractie si toate cele pe care mi le-ati oferit pe timpul sederii mele ca si lider.

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei. >:D<<'>

Ramas bun colegi/membrii dragi. De-alungul carierei am jucat impreuna si mi-am facut niste prieteni, nu niste membrii. Mereu am incercat sa ridic factiunea cat mai sus si sa o duc intr-un loc in care toti sa o vada drept un exemplu. Multumesc pentru rabdare, intelegere, distractie si toate cele pe care mi le-ati oferit pe timpul sederii mele ca si lider.

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei.

Mai bine zis, sa tina LSPD pe locul 1 pentru ca deja se afla acolo.

Ramai ca rank 5 sau pleci de tot :( ? ca eu tot nu am inteles :(

Edited by Alpha287

@@alexm, la multi ani bwoy. Multa sanatate, sa fii iubit si tot ce iti doresti.

@@alexm, Felicitari class=

Presimt ca va aparea o noua editie a filmului acum .. "end of teylo's story" :(

Felicitari Alex si mult succes! Schimba avatarul ca nu sta bine deasupra unui rankbar portocaliu ;)

Multumesc pentru urari, fa tu un avatar :)) daca te plictisesti!

Felicitari AlexM, ai primit un cadou pe masura de ziua ta.

Felicitari AlexM, ai primit un cadou pe masura de ziua ta.

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei. br=

Multumesc tuturor pentru urari.

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei. %20br=

Salut :). Esti cel mai nab lider pe care l-am avut. Mereu am fost ajutat de tine si de AlexM, chiar daca uneori eram cam prost si faceam niste lucruri care erau " la nervi ". Multumesc pentru tot ajutorul si sprijinul. Nu o sa uit niciodata aceasta factiune si mereu pentru mine LSPD o sa fie numarul 1 ( unu ). Ne-am distratat facand DM ne-am distrat cand am mers toti dupa robberi cu skin de fete, cand am fost la event, cand am facut event. Nu o sa uit niciodata aceste clipe.

Multumesc pentru tot, multumesc LSPD. Mi-am dat seama ca aici chiar te poti distra. Bine sa nu ne gandim la unii oameni care fac post din orice si ca iti faci foarte multi dusmani aici. Dar trecand peste asta totul a fost bine si frumos. Sper sa fie asa si in continuare, adica nu sper sigur o sa fie :)

Edited by F4L Xes

name='F4L Teylo' timestamp='1377768230' post='2302034']

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei. %20br= [/b]

Teylo, ai fost si esti un lider si prieten foarte bun, un baiat de nota 10. Ai dus factiunea asta cel mai sus, acum totul ramane pe mana lui AlexM, sa vedem cum se descurca.

Felicitari @alexm, sa vedem cat de bine o sa te descurci in continuare.

PS: Teylo, mai ramai la noi un timp sa nu-ti ducem lipsa inca :o3:)).

Edited by Mihnea

Salut baieti.

Succes Teylo.. imi pare rau ca pleci. Ne-am inteles bine in tot acest timp 'scurt' cat mi-ai fost lider.

Felicitari AlexM, ma bucur pentru tine. Bafta cu noua functie si la multi ani inca odata.

Teylo, ai fost si esti un lider si prieten foarte bun, un baiat de nota 10. Ai dus factiunea asta cel mai sus, acum totul ramane pe mana lui AlexM, sa vedem cum se descurca.

Felicitari @alexm, sa vedem cat de bine o sa te descurci in continuare.

PS: Teylo, mai ramai la noi un timp sa nu-ti ducem lipsa inca :o3:)).

Multumesc :D

Salut baieti.

Succes Teylo.. imi pare rau ca pleci. Ne-am inteles bine in tot acest timp 'scurt' cat mi-ai fost lider.

Felicitari AlexM, ma bucur pentru tine. Bafta cu noua functie si la multi ani inca odata.

Multumesc!

La revedere Teylo ai fost un lider pe masura chiar daca nu pentru foarte mult timp. Felicitari AlexNAB ai primit un cadou foarte frumos, la multi ani si sa ne faci mandri :)

Multumesc:p

Legat de topicul de discutii, va rog sa nu postati doar doua cuvinte sau stiu eu, "buna dimineata, m-am trezit". Formulati fraze mai lungi pentru a evita eventualele neplaceri.

Edited by AlexM

Legat de topicul de discutii, va rog sa nu postati doar doua cuvinte sau stiu eu, "buna dimineata, m-am trezit". Formulati fraze mai lungi pentru a evita eventualele neplaceri.

Uite ce a zis DaniSteptu la un topic de discutii cu mult timp in urma:

Am venit sa atrag atentia acestui Topic pentru ca am primit cateva plangeri cum ca aici se face spam la greu pentru +1 "Salut,ce mai faceti?" "Back din mormant,ce mai faceti?" Si alte stiluri de a face +1.

La urmatoarea abatere,Topicul ramane inchis 2 zile.

Aici nu sunteti pe FaceBook sa va faceti update la Status pentru fiecare miscare care o faceti in Real-Life.

Multumesc pentru intelegere.

Spor la nefacut +1.

[/color]Multumesc pentru urari, fa tu un avatar :)) daca te plictisesti!Multumesc tuturor pentru urari.

Eu nu fac avatare animate. Mi se par nasoale.

Uite ce a zis DaniSteptu la un topic de discutii cu mult timp in urma:

Am venit sa atrag atentia acestui Topic pentru ca am primit cateva plangeri cum ca aici se face spam la greu pentru +1 "Salut,ce mai faceti?" "Back din mormant,ce mai faceti?" Si alte stiluri de a face +1.

La urmatoarea abatere,Topicul ramane inchis 2 zile.

Aici nu sunteti pe FaceBook sa va faceti update la Status pentru fiecare miscare care o faceti in Real-Life.

Multumesc pentru intelegere.

Spor la nefacut +1.

Eu nu fac avatare animate. Mi se par nasoale.

Cine a zis ca trebuie sa fie animat? :)) Am sa te rog sa imi faci unul, daca nu vrei, vorbesc cu Razvi. Nu prea merge avatarul actual cu portocaliu. Cu albastru dadea bine. :))

Cine a zis ca trebuie sa fie animat? :)) Am sa te rog sa imi faci unul, daca nu vrei, vorbesc cu Razvi. Nu prea merge avatarul actual cu portocaliu. Cu albastru dadea bine. :))

Razvi? hapciuuuu. O sa iti fac ceva mai pe seara.

BAAA, am primit 8 notificari numai de la statusul tau. Ce ai facut ma? :))

Tot de asta mare asa? Adica lung? Sau de asta mai micut ca al meu?

La multi ani, felicitari etc etc. <:-P

Imi spune simie careva ce s-a intamplat? :)))

Noul lider LSPD este AlexM.

La multi ani AlexM si sper ca vei duce LSPD pe culmile gloriei. br=

Bafta teylo in continuare cu tot ceea ce faci. Chiar daca nu sunt de mult timp aici mi-am dat seama ca esti un om de nota 10 si un lider pe masura care s-ar descurca la orice factiune zic eu.