Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da , de ce pleci .. pleci tu ca sa faci rank acolo sa ai hunter si vine unu aici in PD in locul tau care nu stie ce e forumul :-J , adica tu eu warchef knr , xbody etc , suntem armonia pe forum .. - pa1 = naspa .. :-J

Hai nu fi suparat ca o sa putem vorbi in continuare si sa mergem dupa suspecti si apoi eu nu intru in National Guard pentru hunter neaparat ca mie mi se misca greu san andreasu si imi imaginez ca daca i-au hunter nu nimeresc suspectu ci pe voi =)).Si apoi e mai amuzant in echipa de cate 2,3,4 intr-o masina :)).Si in legatura cu cine intre in locul meu stai linistit ca trebuie sa mai fie cineva care invata regulamentu ca la carte si nu joaca neaparat pentru bani ci pentru amuzament ;) ca doar nu oi fi eu singurul ;).Asa ca nu te mai supara atat si zambeste :).

Si tu zambeste , atyss te iubeste colegu ..! :X Bafta in Ng , oricum vei fi noul meu coleg de patrulare :X ..

Asa vezi ca sti >:D<<'>.Acum ramane sa fac cumva sa se sincronizeze ionuc cu ciupanezu ca se intampla mereu ca atunci cand e ionuc sa nu fie ciupa si cand e ciupa nu e ionuc :))