Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pana luni unul cred ca nu se va da server ON pt ca nu merge nimeni duminica sa il aprinda ...sa ma intamplat ...asa duminica , Faceti si voi altceva , iesiti pe afara , un fotbal etc :D

bine ai facut :)

SV v-a fii on astazi... asa am auzit :)

Castigatorul Din "Politistul Saptamanii" va avea sansa de a da teste de rank up.

Mentionez ca locul 2 nu primeste nimic.

:b-emo:

Nu exista toleranta, ai incalcat o regula, esti out!

1. Orice regula incalcata atrage dupa sine demiterea politistului.

2. Sunteti obligati sa indepliniti ordinele primite de la un ofiter cu grad superior.

3. Aceasta factiune este una serioasa, nu aveti voie sa va "prostiti" sau sa faceti glume nepotrivite cu jucatorii.

4. Trebuie sa va supuneti tuturor regulilor serverului, cat si regulilor impuse de comandantul politiei.

5. Politistul este obligat sa intrebe suspectul daca se preda. Cei care aleg sa se predea trebuie sa anunte in momentul cand primesc wanted si sa foloseasca /handsup. Nu se pot preda cei care fug de politie si se hotarasc ulterior.

6. Trebuie sa va comportati cat mai realist in toate situatiile.

7. Urmariti suspectul criminal in schimbul unuia ce nu a respectat regulile traficului, pentru a nu pune in pericol alte vieti.

8. Incalcarea oricarei reguli hotarata de admini si comandantul politiei atrage dupa sine demiterea imediata a politistului.

9. Nu dati amenzi atunci cand respectivul este inchis in jail. Se poate da /take pentru posesia de lucruri ilegale dar fara amenda pentru acestea.

10.Aveti voie sa faceti o singura cerere pentru o anumita factiune, la o saptamana. Daca nu respectati regula, riscati sa primiti warn sau suspend.

11.Daca suspectul demonstreaza ca are wanted de la event , politistul este obligat sa ii dea /clear.

12.Daca un suspect are wanted , trebuie sa se predea de buna voie . Politistul NU este obligat sa intrebe suspectu daca se preda !

13.Armele Ak47 si m4a1 SUNT legale!

14.Se considera civil orice alt player care nu face parte din factiunile : PD,FBI,NG.

15.Se considera runner orice player care nu a oprit la semnalele de avertizare (luminoase si acustice) ale politistului. Politistul este obligat sa someze din masina prin comanda (/m)egaphone de cel putin 3 ori sau ca pieton prin comanda /s tot de 3 ori , sa faca tot posibilul ca playerul somat sa opreasca fara wanted. Daca playerul nu opreste va primi wanted/runner.

Uitati dc nimeni nu intelege regulile :|

Mda..ai dreptate Parazitu...si inca ceva...mi se pare ca este bug la /handsup, ca nu te mai poti misca deloc dupa ce scrii ...chiar daca dai clik ;)) ...

ionuc despre noile echipe pot intreba cv?

daca eu politistu de criminalistica is inspre sf sa caut pe cineva care stiu ca are drugs si gasesc pe unu cu masina pot sa il controlez de pasapoarte si chestii din astea si rob tot criminalistica include app am mai zis adauga chestiunea cu armele ilegale si armele legale ca ieri era cat peaci sa iau advertisment

da crysty poti. membrii cu rank 2,3,4,5,6 pot sa aleaga in ce domeniu lucreaza criminalistica (/wanted. sa urmareasca suspecti) sau in rutiera(sa controleze, sa asigure oridea pe drumuri, controale,etc). la regulament PD am trecut cu ROSU ca ak47 si m4a1 sunt legale.

Daca ionut a spus ca o sa ne faca el domeniile..inseamna k o sa tina o perioada de timp...k nu le schimba de la zi la zi....ce naiba ;))

P.S: Cel mai bine si cel mai bine...ar fi sa ne lasi sa ne alegem noi Ionute unde vrem sa fim ...adik in criminalistica / rutiera... pt k...dak gasesti pe unu cu droguri...nu mai ceri ajutor la unu care este in criminalistica...te duci si il arestezi singur... e cel mai bine asa ...PAREREA MEA ! (adica sa nu mai faci un alt topic pe forum si sa ne scrii acolo...ca noi o sa ne schimbam de la o zi la alta.... )