Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna celor care s-au culcat, mai stau si eu aproximativ o ora si ma duc sa dorm :) .

M-am gandit sa mai postez si eu aici ca nu am mai postat de mult si am vazut ca este liniste, inainte XTAZY umplea o pagina intr-o zi de unul singur, acum ne chinuim sa facem 4 posturi in 3 zile. :))

Hello mates It's a week I joined PD and this is my first post in discussion topic that doesn't mean I'm inactive on forum I'll post more here

Cya at tonight meeting and trainings :D

Hello Good morning mates

I wanted to say Thank you for RP Training it was really good and I love it very much waiting for future RP trainings :)>-

Mda...Catalin a luat ban :@ Ma scot din minti abuzerii astia care tot ei sar cu posturile...Copii disperati dupa un joc.... mama stau 2 ore in jail, parca vine sfarsitul lumii si joaca ultimele ore de samp...

In concluzie nu ai ce sa faci, traim in Romania si suntem romani.

Acesta este cel ultimul meu post aici. M-am simtit foarte bine aici si voi tine minte momentele petrecute alaturi de voi. Iti multumesc Teylo pentru sansa acordata si pentru increderea pe care ai avut-o in mine. Ramaneti uniti si duceti departamentul cat mai sus.

Voi mai intra in joc cand imi expira banul doar pentru a lasa banii prietenilor mei. Aveti grija de voi si bafta multa!

Salutare.

Am trecut şi eu prin acest topic. Atmosfera de aici nu e prea plăcută (momentan).

Mult succes Cătălin ... nu voi adopta acelaşi stil ca al altora, adică să îţi contest decizia. Este alegerea ta dar ... nu ar trebui să renunţi, asta în cazul în care singurul motiv este banul primit. Se vor găsi mulţi care să îşi bată joc de eforturile departamentelor de a reduce rata accidentelor rutiere, conflictelor armate etc. şi ne vor da bătăi de cap, dar asta nu ar trebui să ne oprească din a ne realiza obiectivele pe plan virtual. În cazul în care motivele care au dus la decizia ta sunt în număr mai mare, nu pot decât să îţi urez succes, cel mai probabil ai luat decizia corectă în acest caz.

Săptămâna aceasta nu voi putea realiza un raport prea bun, am câteva activităţi la care trebuie să particip alături de colegii mei spre sfârşit.

Cam atât pentru azi, ne mai vedem în joc.

Acesta este cel ultimul meu post aici. M-am simtit foarte bine aici si voi tine minte momentele petrecute alaturi de voi. Iti multumesc Teylo pentru sansa acordata si pentru increderea pe care ai avut-o in mine. Ramaneti uniti si duceti departamentul cat mai sus.

Voi mai intra in joc cand imi expira banul doar pentru a lasa banii prietenilor mei. Aveti grija de voi si bafta multa!

Catalin,de cand am intrat in PD tu m-ai ajutat foarte mult!

Orce nu stiam, /r catalin,call me! tu m-ai ajutat mereu esti un om de nota 100 BAAAAAAAAAAAAAAAA

Si sper sa ramanem prieteni

Succes pe viitor

Noapte buna!