Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Atatea posturi si chesti.. Doamne ma ce sufara, ce ma dispera cel mai mult e ca stie si el ca a gresit dar iti face post sa te prinda fara o dovada sau ceva:)).. De toata coma.

Noapte buna, ne auzim maine.

Stiu, partea si mai proasta este ca o fac pentru +1 si nu reusesc sa inteleaga ca nu ii ajuta cu nimic lucrul aceasta. In fine, nb celor ce s-au culcat.

Cred ca n-ai mai mult de 13 ani.

Nush cum ai trecut clasa ca esti analfabet rau de tot.

Pana si soramea la 6 ani stie sa scrie mai corect din punct de vedere gramatical decat tine.

Esti un copil ofticat care nu stie ce e aia viatza si traieste din jocuri. Ai intrat aici ca sa ne injuri? Pleaca nene de pe comunitate ca nu te tinem aici. Nu avem nevoie de oameni ca tine.

Edited by F4L Teylo
noob

@, Salut nevasta

ADIO robert97 nab :| pacat ca pleci,acum raman doar eu cu fish,teylo si audi nu mai suntem toata alinata,ne vedem pe server nab but

@, Cum team prins civil cum w7 din partea mea :X

Edited by ShoW

Bafta RoberTT97, acum am terminat si eu orele....cea mai tare faza e ca sunt in situatie de corigenta la un Modul(9,6,4,2,2,2) si acum trebuie sa invat......Bafta la facut pct.