Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am primit in Game (joc) mesaje de la unii playeri, in care cereau sa le explic cum pot baga si ei Masini noi...sau alte chestii...

Ei bine, m-am hotarat sa fac acest topic si sa le explic tuturor...(O sa il postez aicea, cat si la Problems)

•In primul rand va trebuie acest program ... >Download<

•Il descarcati apasand pe butonul 'Download' si il instalati unde doriti in PC (de preferabil il instalati unde ati instalat si San Andreasu)

•Dupa ce lati instalat, apasati Dublu-Click pe 'iconita' programului...si o sa va apara aceasta IMAGINE

•Dupa toti acesti pasi va veti intreba 'De unde luati masinile sau alte chestii....(acestea se numesc Moduri)

•Am sa va recomand un site unde puteti gasi tot ce vreti pentru San Andreas.... Click AICI

•Selectati din partea 'stanga-sus' pentru ce joc vreti sa luati Mods...si dati Enter. Dupa aceea va alegeti ce vreti. Ex: Cars, Boats, Skin, etc.

•Dupa ce ati ales un Mods. dati 'Download' si il salvati in PC dvs.

•Intrati in SAMI (San Andreas Mod Installer), click pe Install Mod...selectati in locul carei masini, vapor, elicopter, etc. doriti sa fie si scrieti numele in caseta de 'sus-dreapta' celui inlocuit.

•Dati 'Install" si puteti intra in Game pentru a vedea ce ati schimbat.

Succes !!!

P.S: Scuze pentru dublu-post!!!

multumesc app fativa si voi cu parerea am facut o mica chestie pentru b-zone adica nu aveam ce face oricum e ceva simplu o animatie

http://img.b-zone.ro/images/ucz4hfoehbtael72u8.gif

Edit1: pune linku ala calumea ca nu merge sa il pot lua si eu loganu ca in cate is akolo sigur o gasesc:))

Edit2:lasa nu mai trebuie ca am gasit pe goagal si l-am downloadat

Se va deschid emaine srv. pt k nu se duce nimeni la ora asta ca sa il deschida...si maine tot la fel....in jur de ora 14:00 ori seara pe la 20:00

Mda...si eu tocmai ce imi luasem casa in sf...lvl 8..langa News Reporter :(((((

Singura poza pe care am apucat sa o fac... :|3gb14rnytwfrmkjaq4if.png

A fost a lui Tomblerone...este acolo pe drumul acela care urca ... se poate obs. pe mapa ;)

re all,cei care sunt pe forum:);yo sunt ola scoaloa si mai am o ora meste ora 13:01 pe la 2-3 ma intorc ca tre sa ma duc pana la cimitir cu bunicamia...sper sa se deschida pana vin acasa.Ma da hosteru asta unde sta intre carpati,in desert unde sta:))ca ii cade cam des curentu:)).

Nu ma bag pe cs...ca nu am mai jucat d emult si mie ca o sa iau numai HS .. ;)) Deci clar...dak nu sa deschis pana acuma srv. nu se mai deschide in seara asta...in concluzie Luni se va deschide :>