Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

uof poate va veni dupa amiaza si app am vb cu alin despre hoster si a zis ca pica hostu asa des pentru ca sunt lucrari in zona aceea a firmei si de asta cade curentul asa des cand se va terminanu o sa mai pice hostu io poate ma bag la un cs care mai vine?

da mai gabi...dar asa este...ex. la mine in spatele blocului...au inceput lucrarile la un bloc...acum 2 ani:) ..iar pe placuta finalizarea este in ianuarie 2010...si ei nici nu au terminat fundatia...Debia au sapat groapa si cimentuiesc pe acolo :))))) =))))) cum naiba sa nu spui ce fel e in romania:)))

... io nu o sa ma plictisesc pentru ca plec la munte cu prietena si cu prietenii si o sa uit de toate astea... mai iesit si voi si luati o gura de aer proaspat;

Distractie placuta ionute....app...cat timp stai ? Fa o cerere la inactivitate..si depinde cate milioane dai in game...atatatea zile iti vom aproba cererea :)))) =))) .....glm... bafta si spor la distractie !!!

ionuc astazi nu miai mai dat salariul lasa ca te tin eu minte:)) sa nu credeti ca mor pentru 60k sau cat o mai fi salariul la rank 2 dar abia miam cumparat casa si nu imi da asa multi bani la payday ca vin facturile X( X( X(

si pana mai strang ceva bani in banca sa iau si dobanda...

alo re all ce mai faceti abia am venit de la scoala cum v-ati disrtat astazi:D app io stiu de ce a plecat bycorleone din pd avea rank 1 si era numai la rutiera si se pliktisea ca nu era si la criminalistica dar a avut sansa la rank si a picat:D

auzi ionuc propun pentru politistul saptamanii sa se faca regula cine e prins ca cere voturi sau incearca sa mituiasca pe cineva sa ii dea voturi este descalificat ca sunt care cer voturi nu dau nume dar se stiu ei care is aia

Sa se ia pe merite rank si pe activitate nu pe cereri totusi sa fim seriosi apoi daca e asa moartea ajunge sa ia rank 6:))

Re all.Am gasit un nou bug foarte tampit pt ca scapa astia de wanted 6 doar cu 300 de secX(.Cand cnv are wanted 6 se duce la ammunation si il da la jail,inca are wanted 6 dar dupa isi da crash in jail si cand intra iar nu ii mai da wanted:|trebuie rezolvat asta,am postat la bug reports sper sa se rezolve e cel mai tampit bug pe care l-am vazutX(.In rest cum mai merge baieti?:)