Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma nabetilor, aparent mi-am stricat iar PC-ul =)) Aseara am dat un restart la PC si nu imi mai intrat in windows. Azi am reinstalat windows-ul si cred ca nu am facut ceva bine, poate nu s-a instalat bine placa de retea. O sa vad ce ii fac mai pe seara pentru ca acum trebuie sa plec. Deeeeeeci, zilele astea o sa fiu cam inactiv :-? Am plecat afara, salut!

Edited by KinoTo ToV

@, Cauţi binduri fără viruşi no? Oke, wwww.youtube.com - samp key binds - vezi că e 1 video în care apar palmieri, ia-l pe-ăla. Acest Keybinder îl am de 1 an +.

VREAU JOB TRUCKER ŞI FARMEEEER.

PS: Guess va pleca o săptămână, aşadar, eu împreună cu FlameS ne vom ocupa de facţiune până revine Guess. Atenţie ce faceţi că vă ardem!

@@South Max, Inteleg ce zici tu, bandicamul il folosesc pentru dovezi deoarece nu blocheaza jocul si e destul de aiurea sa bati singur 1 echipa de roberi si sa iei doar 1 punct :)).O sa iti spun si de ce nu prind mereu acel bonus dar nu aici :))

GG ba, nu era suficient ca astia de rank 3+ aveati infernus, v-a mai dat si nrg, nu e logic deloc, de ce nu l-a pus si pentru rank 2? Si ei se duc dupa suspecti, sau chiar si pentru rank 1 care stau cu radarul si nu reusesc sa prinda pe cineva cu o masina valoroasa.

In fine, eu ma intorc cam pe 3-4 ne auzim atunci in game.

Max brody si cu Destema, nu mai spamati fratilor la discutii, ducetiva la alte topicuri si voi. Scrieti ce e mai important la discutii nu " sal cf, bn uh?, intra-n game, iesi din game" sau alte dialoguri stupide.

Zile bune sa aveti!

@, Ai liber, unde am scris eu "sal bn cf"? si nu vad unde te-ar deranja pe tine. #Marenoob :))

Daca nu eram noi 3, inca ramaneau discutiile din 2013. Cius =))