Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ba daca mai faci spam, tu cu Destema si cu Max, sa mor de nu fac iar glume despre rotofei si iar inchide topicul.

Terminati odata cu spamu asta pentru +1, postati si voi chiestii mai interesante, faceti +1 la clan.

DESTEMA E ROTOFEI.

@, Prin chestia asta mi-ai aratat cata minte ai...facand misto de un om care are o problema nu te face mai presus de el, te face mai prost.Ai vreo problema cu mine ca sunt mai plinut? Iti spun eu ca nu ai, pentru ca nu ma cunosti si nu sti cine sunt, ma cunosti doar prin Samp si asta iti ofera tie posibilitatea de a face misto de mine, in rest nu ai cu ce te lega de mine, mi-ai aratat ce 0 esti la fel ca cei care rad la glumele tale.Pwp :*

P.S : Da, ai avut dreptate...

Edited by Officer Destema

@, Nu te simtii ofensat frate.. fiecare cu viata lui, de exemplu fiecare e cum l-a lasat Dumnezeu gras, slab, potrivit etc.. Doar Dumnezeu te poate judeca! Nu mai pune la suflet ce tii se zice

@@GF Infernal, Cand eram FBI ati venit doar 3 la war, si noi eram mai mult de 20. Asa ca as spune sa nu accepti chiar toate invoirile, mai ales pe motive stupide.

Neata LSPD, cand face B-Zone 6 ani hotdog gratis pentru toata lumea, cine are peste 70kg primeste 3 hotdogi. Vin cu cantarul la mine, asa ca nu ma furati!

aAVYxG9_700b_v1.jpg

Edited by W i n S t o N

@@South Max, Ba ce s-a suparat oTo ba, esti tirist, asuma-ti dracu, se supara ba daca faci misto. Pe sa-mp dracu nu te superi frate. Daca ziceam in viata de zi cu zi, sunt mai mult ca sigur ca nu s-ar fi suparat. La fel si cu Destema, daca faceam caterinca in realitate nu se supara, dar in Game fiecare e care mai de care mai periculos si mai important si mare admin helper designer. Si eu pot sa strang banii de pachet a lui destema 2 saptamani si imi cumpar tot ce vreau si functii si tot, si dupa gata nu mai rade nimeni de mine. E un joc frate, nu te superi, nu pui bot, nu plangi, nu te intereseaza. Decat daca e mai important ca viata reala!

@, daca tu te superi pe amicii din joc de la glume, serios ca e patetic. Pe max il face caine juma de server, pe mine post-hunter mai multa lume si nu plang nu ma supar nu ii zic lu Infernal si nu ma strofoc/consum asa tare. Pe mine ca pe mine ca ne stim putin din rdt si am mai facut eu niste posturi de ai auzit de mine, nu prea am avut anturaj, dar sa te superi si pe Max, sa-l arunci in apa, daca nu stia sa innoate se ineca, si ramaneam fara sublider. Eu unul nu-ti mai spun nimic, dar serios ca ma enervez eu cand va vad asa suparati intrun joc.

Btw, apuca-te de jogging nu de raport. ( nu m-am putut abtine, nu esti chiar asa gras, esti doar mai rotofei, (ultima ) ).

Edited by W i n S t o N

@, Ba..tot nu ai inteles, tu faci caterinca de o problema de sanatate, ceea ce nu mi se pare normal.

Btw, apuca-te de jogging nu de raport
Uite ce cacaturi scrii, ti-am zis de atatea ori, ma cunosti doar prin intermediul jocului, nu sti ce fac in viata de zi cu zi si te bagi aiurea, spunand niste glume de...nu stiu, de cacat.Asta e sunt mai "rotofei" si numai eu stiu ce eforturi fac, nu tu, nu max si nimeni altcineva, de asta nu iti permit glumele, daca eram un trist, stateam si transpiram pe scaun visand la functii pe sa-mp, acceptam ideea de a glumi de situatia mea, asa nu.