Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Azi s-a intamplat imposibilul. Am luat 10 la mate. O lada de bere merge la profu. Ne vedem pe server :X

Felicitari, Tibi. De as putea sa iau si eu nota aia ar fi ceva magic .. Mna, o luam prin a 5-a .. acuma daca iau 5 dau party =)))

@, crezi tu. Ce e aici ma? Ce lada de bere vrei tu .. poate o lada de apa plata :))

Neata tuturor. Ba, ne auzim in game dupa ce vin de la liceu. Bafta si voua p-acolo, sa luati numa 4!!!!

@@GF Infernal, check PM nabule ..

Edited by Botys Ghytza

@, Acum esti mandru ca esti ultras, mandru ca esti alaturi de mine :))

Edited by South DaX

@, Am reusit pentru prima oara sa ajung subleader la uS poate de data asta am sa reusesc sa ajung membru.. nu ar conta mult daca raman rank 1 e destul sa intru ca am multi prieteni acolo si na mereu te intorci de unde ai plecat :X

http://forum.b-zone.ro/topic/8014-ls-police-department-demisii-resignations/page-64#entry4206714

Bafta la toti baietii, ba iubesc, imi pare rau ca nu mai stau, mai vorbim, acesta a fost ultimul meu post aici.

Succes la toti.

Edit: Si cand ies tot sef de pagina sunt =)).

Edited by South Capitanul mafff

@,Nu scapi tu asa usor de LSPD cum lam scapat pe Botys de post te rezolv si pe tine mai asteapta nu fi nab si pleac asa la rank 4 Tu estu cel mai vechi prieten din LSPD de la tine am invatat tot ce stiu.Fara tine nu ajungeam nimic pe serverul asta tu mi-ai aratat adevaratul sens al jocului fara tine eram inca la spawn civil cerand cate 1$ la politisti sau la cei din factiuniRESPECT! Bafta Lieutenant mafff!

PS:Incerc eu sa te scot din asta mai asteapta pana maine/poimaine

@,Nu scapi tu asa usor de LSPD cum lam scapat pe Botys de post te rezolv si pe tine mai asteapta nu fi nab si pleac asa la rank 4 Tu estu cel mai vechi prieten din LSPD de la tine am invatat tot ce stiu.Fara tine nu ajungeam nimic pe serverul asta tu mi-ai aratat adevaratul sens al jocului fara tine eram inca la spawn civil cerand cate 1$ la politisti sau la cei din factiuniRESPECT! Bafta Lieutenant mafff!

PS:Incerc eu sa te scot din asta mai asteapta pana maine/poimaine

Boss-ule infernal nu accepta demisia pana nu raspunde la post.

Esti nab baa .. :| .. oricum bafta mai departe , te pupa fratili tau Officer boss Rick. :*

Vb pe skype zew-le, pup.

@, â

Mă abțin să nu zic ceva de dulce, ești nab, știu cum e să-ți dai demisia pentr un post

făcut așa la mișto și tu să primești fw, mi s-a întâmplat acum

2-3 zile, și chiar am vrut să-mi dau demisia și să mă las de samp,

numai din motivul îsta, și viața dincolo de cea virtuală, dar ia fost

milă de mine și a retras :))

@, Bafta nab :( vezi si tu poate rezolvi sa scapi de fw... si nu iesi dar... pana atunci ai grija :* Tinem legatura :D:*

Am retras bro, nu scapati asa rpd de mine.

@, Mi-ai stricat toata fericirea pe care o aveam in mine... astazi aveam de gand sa cumpar de baut sa beau cu prietenii mei ca pleci din LSPD si scapam de o mare femeie... asta a fost sa fie te mai suportam ceva vreme (eu unu pana le 26 Iulie ca dupa te pup papa) :*