Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi si felicitari celor care au primit rank up. Cand face careva rost de pozele facute, sa posteze si aici sau la suveniruri. :)) Noapte buna nabzzz.

Salut bajeti ce faceti? Eu am ajuns azi dimineata in spania si am zis sa intru sa vad ce e pe aici :P . O sa imi rezolv si eu de curand si o sa revin ceau pwp

Salut bajeti ce faceti ?? eu incerc sa imi fac gta da nu gasesc un deamon tools care sa nu imi ceara licenta si nu gasesc licenta pt el .. Care ma ajuta cu un link deamon tools care sa nu ceara licenta?? :D

@@GmbH, No binie :)) acum am ajuns si eu acasa... am fost la scaldat, tu ce faci? :) P.S. ti-am trimis un PM.

Salutare tuturor, ce faceti? Cum e cu rapoartele? Ar cam trebui sa ma apuc si eu ca prea mult am lenevit :D Ne auzim in joc mai tarziu.

Of of of......vorbea mafff ala care sta 24/24 in SA-MP :))). Glumesc, sa o lasam mai usor cu jocurile si zic sa nu ne pierdem vara. Ne auzim pe zi, bafta!

PS: Primu la aceasta pagina ! :))

Edited by KingDamian

24/24 ? Visezi? La 14:00-15:00 ma trezesc, stau pana la 18:00 pe sa-mp si dupa ies afara si cand vin de afara mai stau 1-2 ore, dupa ma uit pe youtube, unde stau eu 24/24?