Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! S-a bagat acea regula si doar ce s-a scos la loc. :))

In alta ordine de idei, diseara avem antrenament si vreau sa vad cat mai multi membrii online. Daca suntem peste 25 (cum ar si trebui, de altfel) voi organiza ceva mai special pe finalul antrenamentului.

Vad ca va bateti joc in ultimul hal. V-am rugat si eu ceva, nu s-a putut, desi era pentru binele vostru si pentru distractia voastra. Am organizat totul din timp, m-am asigurat sa am sprijinul unui admin 4 pentru a va face un eveniment de ne uitat cu un premiu consistent, degeaba. Comentati aiurea cum ca m-am trezit sa fac antrenamentul saptamanal desi am postat la 'anunturi importante' inca de saptamana trecuta. De acum inainte nu voi mai fi asa tolerant deoarece prea v-ati luat-o-n cap, vom discuta mai multe la sedinta cand revine si Tibi. Pana una alta, toti cei ce nu m-au anuntat pe mine / pe Missy / pe antrenori ca vor lipsi astazi vor primi Faction Warn.

@, Sugestia ta a fost pusa la vot si a iesit ora 20:00-22:00...Tu zici ca e bine pentru tine la ora aia, dar pentru noi cei care lucram Duminica ? Ce facem ? Asa seara mai merge ca iesim de la job (eu ma refer la mine)..Orice ora ai face tot asa e activitatea pentru ca avem fiecare treaba lui in real..Eu ce fac din 4 Duminici la 2 nu vin si ce fac stau sa iau fw ? Ca sunt putine invoiri..

Saptamana trecuta am fost multi pentru ca stiam ca avem, dar asta-seara eu nu stiam sincer ca avem ca am ramas cu gandul ca avem din 2 in 2 sapt. si nu stiu sincer de ce s-a schimbat si facem din sapt. de sapt., dar in fine..Si multi nu au stiut ca avem antrenament asta-seara.

Edited by GigGs11 Legend

@, Am anuntat de cand s-au stabilit antrenorii ca urmeaza sa avem antrenamente saptamanale. Datorita neseriozitatii voastre s-au mutat inapoi cum erau inainte adica odata la 2 saptamani pentru a nu mai exista discutii inutile.

Edited by South Nabz0r

@, A fost fra sezonul asta cu inceputul de scoala, etc, dar se revine la normal...Si eu am job si nu am de cat 4 libere pe luna ca e nebunie la mine ca nu am oamenii, dar nah tot fac tot posibilul sa intru la sedinte si etc..Am norocul ca sunt de la 19:00 si cam atunci ajung de la job. :)

@, Nu au timp, sunt ocupati cu scoala! :)) Nu situ ma dar sincer nu`s seriosi uni, am vazut si eu..Eu sincer cu munca, cu familie, fotbal, afaceri, mai situ eu ce si tot intru, iar ei isi bat joc :)

Salut! Dupa cum probabil stiti, B-Zone se confrunta cu niste atacuri de tip DDoS, lucru ce limiteaza conexiunea pe server anumitor playeri pentru a nu o limita total. Prin urmare @, propun ca rapoartele de activitate din aceasta saptamana sa fie optionale. Nu am fi singurii ce recurg la aceasta masura.

EDIT: Nu citisem la "Leader area", scuze.

EDIT2: De asemenea se vor suspenda si activitatile de duminica.

Edited by South Nabz0r

@ Alexa si Nabz0r.. Imi pare rau sa aud ca sunteti dezamagiti de prezanta la ultimele 2 antrenamente + sedinte dar haideti sa nu ne pripim. Probabil a fost o perioada mai grea pentru mai multi dintre noi cu scoala, nunti, probleme. Haideti sa ne mobilizam si sa facem ceva frumos de acum incolo. Nu cred ca e nevoie sa recurgem la masuri extreme. O seara frumoasa va doresc.