Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună copii, am luat Rank 2 după 2luni :))) asta înseamnă să fi mafiot

Mare greseala :))

@,Nu stau, dar de ce as baga bani in SAMP?

@, Eu am dat 8 euro mai demult pentru cont premium permanent, apoi s-a facut 1 ani, atunci pentru a avea radio in masina, iar acum pentru mp3, de asta spun ca nu se merita sa se aprobe aia.

GigGs11 Legend

TibiStanciu ToV

South NariaM Legend

Si bone.

Am stat pana la 02:00 De vorba cu el e nob nu ai ce sa-i faci.

In astea 40 minute cat am stat cu el 1 Are coduri Teleport.

2 Mi-a facut post cum ca ia-si fi dat eu 200 k daca imi retrage postul.

3 Ii fac post pentru coduri , nimic pe el nu-l intereseaza are bani sa plateasca 700 de banuri si 1000 de wanrs.

4. Mutlumesc pentru sustinere dar mai mult v-am bag in bele

5 Bone. vezi ca are ceva cu tine de cand erai in LVPD mi-a spus si mi-a spus ca mai rau ai facut ca ai vorbit cu el pentru mine.

6. Deci sincer baieti Eu s-ar putea sa ies din LSPD chiar imi pare foarte rau mi-a placut foarte mult in acest deparament este un colectiv de minute.As pleca foarte impacat cu gandutl daca si el a fost sancionat cu ban(no unban)Deci ma juras fi foarte bucuros sa piarada(Monster , Hotring , Mavarick , Infernus ..etc) Si no unban .

Oricum nu asta conteaza , Tibi mersi mult , vezi ce faci tu cand vii de la scoala eu am ore dupa-amiaza nu stiu ce faci pana vin.Multa bafta LSPD

@, Da master stiu e un no lifer care isi pierde viata aiurea si intra sa faca posturii, sa i-a bani dupa jucatorii si asa mai departe..O sa vedem cati bani are sa plateasca tot ce o sa pateasca.

@, Tu ramai cu banul? Sau ti`l scoate ?

@, Da master stiu e un no lifer care isi pierde viata aiurea si intra sa faca posturii, sa i-a bani dupa jucatorii si asa mai departe..O sa vedem cati bani are sa plateasca tot ce o sa pateasca.

@, Tu ramai cu banul? Sau ti`l scoate ?

Ramane. Cand vin de la liceu tre sa il scot.

Am avut azi o zi perfecta pe langa faptul ca am 2/3 Fw nu invinovatesc pe nimeni e stric greseala mea.

Am fost saltati de la scoala cu duba , a venit unu in ora si a dat cu spray paralizant in clasa si ne ameninta cu briceagu. 4 gaori si 4 dube de sandarmi pe toti ne-au dus la sectie , am stat 2 ore. Politia din romania dosar complice pe deageaba.

Am avut azi o zi perfecta pe langa faptul ca am 2/3 Fw nu invinovatesc pe nimeni e stric greseala mea.

Am fost saltati de la scoala cu duba , a venit unu in ora si a dat cu spray paralizant in clasa si ne ameninta cu briceagu. 4 gaori si 4 dube de sandarmi pe toti ne-au dus la sectie , am stat 2 ore. Politia din romania dosar complice pe deageaba.

Înseamnă că esti bun la /spray, de ce nu încerci poate faci niste gold? :))

@,

@,

Daca mai postati aiurea la discutii o sa fiti sanctionati.

Edited by ToVarasu zNoss Praduitorul

@,

@,

Daca mai postati aiurea la discutii o sa fiti sanctionati.

Cum sa faci tu +1

In primul rand este helpar , nu administrator de forum ca Xinax etc sa am poti sanciona cu Warnig Post pe forum .

Am fost si eu helpar si stiu prea bine , in caz contrar vom primi un advertisment in cel mai rau caz .

Te pupat zNoss :*

@,Ti-am explicat in game, poti primii FW la factiune, xinax nu e administrator pe forum. Aici nu e vorba de helper.

@, Vreau si eu in PM dovada de la testele date cu: [G]h0s[T] si SuperSolider [RO]

@, Vreau si eu in PM dovada de la testele date cu MiDoU.. si Botdf

Multumesc.

Edited by GigGs11 Legend