Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

RO:
Important:

Pentru contra-sens se da Fw ci nu Av cum se dadea..Daca sunteti prinsi pe contra-sens si aveti post, primiti FW.

4zs53BZ.png

To counter sense it give Fw and no AV.If you are caught on the counter- sense and you have post, take FW.

Edited by GigGs11 Legend

Ati auzit? Mai usor cu Contra-sensul ca dauneaza grav log-ului si nu este prea bine.

Ce ziceti ca faceti ma? Eu cred ca o sa ma apuc de raport asa frumos si elegant sa-l termin mai repede.

Acum m-am trezit şi intru în game să merg la raport, tu?

Astăzi am hotărât sa-mi schimb numele din KeNz.BELEAUA in Kruger. deoarece am considerat ca "BELEAUA" nu mai este potrivit numelui meu fiindca doresc un nume mai serios.Am postat aici ca sa stiti si voi cine sunt.

Astăzi am hotărât sa-mi schimb numele din KeNz.BELEAUA in Kruger. deoarece am considerat ca "BELEAUA" nu mai este potrivit numelui meu fiindca doresc un nume mai serios.Am postat aici ca sa stiti si voi cine sunt.

Nu prea ii pasa nimanui, tot un anonim ramai :)

De când s-a transformat topicul ăsta într-un topic de făcut postări inutile?Credeam că ați înțeles în sfârşit la ce se foloseşte, dar văd că iar începeți cu discuții care nu sunt legate de departament.

@@Burrows S4F,Probabil ca nu toti sunt no liferi ca tine sa vorbeasca gen ,, cati suspecti ai omorat?'' ,,ati facut raportu?'', mai vorbim si din viata reala.

@@Burrows S4F,Probabil ca nu toti sunt no liferi ca tine sa vorbeasca gen ,, cati suspecti ai omorat?'' ,,ati facut raportu?'', mai vorbim si din viata reala.

Faceţi un PM si vorbiţi acolo de viaţa reală, aveţi facebook, twitter, instagram, o gramada de reţele de socializare, în niciun caz topicul ăsta.

@@Burrows S4F,Stau sa bag toti membrii in PM? Vorbim aici e topic de Discutii.

Fă-ţi un grup pe facebok: "Znoss şi prietenii săi".

Te cred si eu ca ai luat rank 4 prima data, dar mai usor praduitorule.

Ba nu stiu cum sa zic insa zNoss are dreptate, este si el un mic praduitor.

Barows, nu prea ne ajuta sa facem un grup de Facebook, PM ori altceva pentru ca nu facem +1, aici facem. Haha.

Lasam gluma la o parte, ce mai faceti? Ati terminat raportu? Eu l-am terminat inca de luni acuma stau linistit pe barosaneala fara stress =)