Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mama de cand nu am mai postat aici.....

Iar ati inceput sa va faceti reclama la canalele de pe youtube, am crezit ca au plecat "iotoberi" din factiune. %-(

Noapte buna LSPD ma bag si eu la somn ca am stat la pc iar toata noaptea=)) Ne auzim pe la 5 sau 4 dupa amiaza.

Cine a mai aplicat la helperi?

Protestez,aparata instanta alta persoana a fost cu acel nume,dar Wedin vrea sa il faca cu 3/3. Protestez grav Bter4 nu face nimic merita Leader,noapte buna. 

Salutare, uite bine, abea am ajuns acasă. Eu mă bucur de vară, ies prin oraș, pe afară, cu prietenii, alea alea #SummerTime. Toate bune. Tu, voi?

Salut dragilor, am venit cu o mica informatie daca vreti unii dintre voi. Nu stiu daca ati auzit de discord, daca da foarte bine. Am creat un server pentru noi, cei care avem acord la no drept etc. Cine doreste poate accesa serverul https://discord.gg/XPzHb .... cine nu stie, poate sa imi dea un PM si ii explic despre ce este vorba. Scuzati deranjul, o seara faina.

In primul rand GigGs11 iti multumesc pentru ca mi-ai acordat o sansa aici in LSPD unde m-am simtit super bine alaturi de voi. Au fost niste zile de neuitat si iti multumesc mult.Cum ti-am spus si prin mesaje si mai sus nu pot sa mai intru o luna sunt plecat si nu pot sa mai fac nimic plus ca a intervenit si plictiseala de samp. Dar iti super mega multumesc ca m-ai acceptat si ma bucur ca te-am avut ca lider si nu voi uita asta niciodata. Aici vine si sfarsitul meu pe acest joc odata cu despartirea de voi toti nu mai exista timp ca sa pot juca am incercat sa.mi fac dar nu am putut.Va multumesc TUTUROR ca m-ati ajutat cu sfaturi si ca m-ati invatat multe.La revedere LSPD, la revedere Gigi, la revedere comunitate B-ZONE.

On 27.06.2017 at 2:13 PM, GigGs11 Legend said:

Lasa ca e bine si aici, o sa va fac un topic cu asa ceva.

Nici eu nu am gasit unde sa pun dovada cum ca am platit amenda. O sa o pun aici pentru ca nu gasesc un topic care sa se refere la amenzi, sau seif

Poftim: http://imgur.com/Tmluf5R

Si na scuze pentru limbajul oe care l-am avut, dar m-a scos din sarite omul ala, sau ce e el. Hai bafta tuturor!