Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

mda vad si eu cand am vrut sa intru si eu sa vad ce mai e ca ieri nu am avut net toata ziua si am stat prin veciti sa vad ce mai e pe forum :)) ca nu au sa-mp dar asta e firma UPC te lasa cand nu te astepti imi cer scz colegilor ca nu am putut intra si app welcome celor noi si sa stati cat mai mult in PD si app k0zmin tiam dat voie sa imi iei semnatura :)) stai calm o poti purta si inca ceva scuze snik,ca tiam dat un advertisment verbal la plangerea lui n33d4sp33d dar trebuia sa fac asa zice regulamentul... voi ce mai ziceti ?

Daca va plictisiti va recomand un joc , CrossFire . E ca si Counter Strike doar ca e grafica mai faina :X si e cu rank-uri : Trainee , Trainee 2 , Corporal , Sergeant , Master Sergeant etc... pana la General cam vreo 6 pagini :)) Va invit sa jucam ! (Cat e B-Zone inchis , dupa aceea : Let's Play Together ! ) :)

Ce mai faceti baieti tot nu sa deschis serveru :(

Vroiam sa va spun ca mi-am facut cerere de demisie deci o sa ies din PD.

Sa stiti ca mia placut cu voi chiar daca am stat putin timp :D

Asa ca va urez BAFTA IN CONTINUARE

:X:X