Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a ;x

@ Welcome Mastertrap21 & Rydder.

Imi cer scuze de inactivitate , am zis si azi dim , am ceva problrmr cu netu , acum sunt plecat sper sa revin cat mai repede.Daca consideri ca trebuie sa ies , imi zici...Bafta , ne auzim pe forum.

HUUUUUUUUUUU SERVER DOWN!!!

Denisa? Salam? Guta? Toti sunt istorie.

O noua stea straluceste pe cer...(AICI)

PS:Saraca femeie, ce speriata se uita la manelistu ala...:))

Edited by immortal

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a :))

Pana cand trebuie sa postam raportul ?

Doamne,cum poti fi ma asa nesimtit?In primu rand nu inteleg ce treeaba ai tu cu mine,in ss`urile tale nu ma vad in ele,dar in cele ale lui empty,se vede ca vorbeam cu Tom.Cruise,tu ai mers pe contra sens,si stiind ca vei lua amenda teai dus sa mananci :-J,apoi ai venit tia dat amenda,nu ai vut sa achiti,ai plecat,tia dat wanted,apoi ai venit inapoi,si lai calcat,tia dat iar wanted,apoi din nou vi inapoi si ne amennti cu post ,am zis toate astea ca sak apar pe colegu meuEmpty_mdy pt ca nu e viniovat!

Membrii PD care se baga aiurea in topicul "Reclama un angajat – Police Department " sau "Aplicatii Police Department " vor fi sanctionati cu rank down sau avertisment. In cazul in care ofiterul reclamat are acordul meu sau a subliderului poate raspunde / posta in acel topic.

In topicu reclama un PD pot posta:

ofiterul reclamat (daca are acordul)

adminii

reclamantii, dar fara SPAM

cine are un limbaj neadecvat in reclamatie va fi sanctionat de asemenea + ignorarea plangerii

inca o greseala.. fi si tu mai atent , esti in teste si gresesti intruna..

JustMed , lasa`l ca intru pe skype si te iau de ciuf :)) , a facut bine ca s-a bagat , pentru ca era singurul martor , iar specimenul ala de om e prea de tot..face db , nu plateste amenda , ne face fomisti si culmea tupeului tot el face post :O , nu-mi vine sa cred pana unde merg unii....8-|....in sfarsit imi merge netu` :X:X:X::X:X

inca o greseala.. fi si tu mai atent , esti in teste si gresesti intruna..

acum nu esti corect,tu citesti reclamatia?nu vezi ca si pe mine ma reclamat,uitate la aplicatia lu myhaytza daca citeai,acolo e scris clar Nick'ul celui reclamat: Rydder. si Empty asa e scris,si eu am dreptul de a posta!

EDIT: POFTIM,aici se vede ca sunt reclamat

Nick'ul tau:myhaytza

Nick'ul celui reclamat:Rydder si empty

Descriere:Veneam din lv si cand am ajuns aprope de ls am tras pe dreapta ca mau chemat parinti la masa si lam lasat afk am paracat regulamentra cand revin imi spune stop trade pe dreapta control de rutina am oprit si nu ma intrebat nimica direct amenda iam zis dc el a zs ca eram in mij strazii doar se vede din poza cum am parcat la sfarsit lam luat cu maruntelu pana ce mia zis liber myhaytza cand am plecat imi apare de o data wanted 3 vin inapoi si ii intreb dc mia dat wanted ei ca erau 2 incepea sasi bata joc de mine eu mam enervat si cand am plecat la jail sa ma predau am dat peste unu dintre acei doi indivizi si mia dat w6 si cand am vazut w6 nam mai suport trebuia sai fac post .Va rog eu sa luati masuri cu acest player ......va multumesc

Martori:poze

Dovezi (Screnshot / Video):75384720806723049198.png

79770661944883303895.png

30830189554223835038.png

Edited by Rydder

reclamatia se duce spre empty deoarec el apare in poze , la tine nu are nici o dovada + ca nici unu din voi 2 nu trebuia sa posteze fara sa ceara acordul lui ionuc , oricum nu conteaza..

Mai just...pai am observat ca lumea posteaza la raporteaza si nu ii cere nimeni acordul lui ionuc...eu am mai postat de 2 ori , ca sa ma apar logic , ca nu ma las calcat in picioare...tre` sa ma apar logic , mai ales daca reclamantul n`are dreptate.