Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dupa cum bine stii...nu ai voie sa postezi aicea daca nu esti membru Police Department !!!

P.S : Ionut se va uita pe cererea ta atuncea cand va avea timp...

Mai Victoras X( ... NU esti membru Police Department ca sa postezi aicea. Te-am inteles, poate k prima data nu ai stiu, dar acuma chiar ca esti enervant !!! Ionut (IonuC_Bledea) a spus foarte foarte clar.... SUBIECT INCHEIAT

da :))) ... exact vinerea... cand ultima zi de sc.:| Dar nu e vina lor... hostu nu pica cand vrea el ;))

P.S : Crystyanos... eu fac o echipa foarte buna cu Parazitu. De EX: am stat ieri la : vama, truck, ferma etc. si am facut controale peste tot ! Ma inteleg foarte bine cu parazitu si ne ajutam reciproc !

da eu nu prea am apucat sa fac echipa cu edi ca miercuri a iesit el ieri miam reinstalat windousu pana am intrat eu cred ca el a iesit astazi e problema cu host sper sa vina cat mai repede app oare dc a cazut hostu:))

sper sa vina ins eara asta cand pot sta pana pe la 3-4 sa prind pe aia care vor sa dea rob si sper sa vina pana maine cand se da rank:D

Nu se da neaparat la sedinte rankUP sau rankDOWN , Ionut hotaraste ce si cum...cine ramane si cine pleaca...si alte chestii ce tin de organizare

Moartea...daca vrei poti veni cu mine si cu Parazitu, sau daca ai alte preferari iti poti alege un partener. Dar de obicei stati cate doi ca sa va aparati unul pe altu'

sedinta e sambata si abia astept rank la sedinta de miercuri a zis ionuc cativa din cei care vor avea sansa la rank...si de asta zic...cat despre echipe tot sambata o sa se faca...abia astept rank sa pot da take:D le iau permisele la toti care gresesc:d

poi pentru rank 2 se da deagle shotgun si cartest nu stiu ce e car test asta o sa imi explice ionut si app de reclamatii astazi fac o saptamana si abia am un post si sga in cateva zile atatea posturi:)) cred ca au ciuda pe tine

Chiar nu inteleg...din atatea posturi doar la unul singur am fost vinovat... :) (asa a hotarat ionut, si eu sunt de aceeasi parere ca a lui) app de srv. am vb cu alin...si hostu e off...nu se stie exact cand se va deschide...speram cat mai repede :D