Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Marți la ora 21.00 se vor da teste pentru echipa SWAT. Cine e interesat să se prezinte atunci în Armoury PD.

Tomorrow from 21.00 there will be tests for the SWAT team. If you are interested you have to be present then in the PD Armoury.

Cine imi da si mie permisul inapoi sa pot munci si eu ceva?

Permisul ti-a fost anulat cu un moti anume si tine minte ce iti spun:

1- in primul rand nu mai repeta greseala

2- un membru Pd nu iti poate inapoia permisul

3- suspendarea permisului expira dupa ce trec 4 ore de cand ai comis ilegalitatea

4- daca vei da /licenses vei vedea in dreptul "Driving license" si cate ore mai ai de asteptat

5- dupa ce trec acele ore trebuie sa susti iar examenul de condus

6- nu ai voie sa postezi in acest topic atata timp cat nu esti membru PD.

Edited by valentinnn

Welcome!

Acum am venit si eu de la scoala,plictiseala maxima :|

In seara asta este testul pentru SWAT,insa sincer mie mai tare imi place in ROADS,voua?

Sa fiu sincer imi plac amandoua ... dar imi place mai mult in SWAT e mai multa activitate ... Sa vedem ce o fi...

Salutare tuturor

Sa fiu sincer imi plac amandoua ... dar imi place mai mult in SWAT e mai multa activitate ... Sa vedem ce o fi...

Da, dar oare daca esti in Roads, nu ai voie sa dai niciun arrest? o fi strict interzis?

Mie mai intereseant mi se pare Roads, chiar daca e mai greu (cu dovezile) si mai "riscant" (toti fac plangeri), daca vroiam swat ma duceam in FBI, cred ca nici nu voi da testele si voi ramane la rutiera..

Dimineata a mers serverul?

Edited by valentinnn