Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din cate am inteles de la ALIN...e posibil ca sa se fi intrerupt curentul la acea firma...si momentan nu are cine sa deschida acolo...pt. ca toti sunt acasa, ca si parintii vostrii de altfel...si e posibil k luni sa se deschida...pt k luni e prima zi lucratoare din saptamana :)Dar sa speram ca se va deschide muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai rpd. ;))

s-a mai intamplat odata asa cu curentul asta chiar in ultima zi de vacanta pe 13 septembrie dar poate se deschide maine ca doar si maine e zi lucratoare ca e sambata atunci s-a intamplat ca a cazut curentul la ora 12 seara si adoua zi era duminic si cum duminica nu se lucreaza s-a deschis tocmai luni:D

veste de ultima ora maine nu stiu sigur dar in proportie de 60-70% nu pot veni la sedinta deci nu pot da testul de rank daca cumva se poate sa il dau mai tarziu sau duminica am zis sa va anunt sa nu ziceti ca qiulesc:D

EDIT:merg la bunici la tara sa ii ajut cu cv:D sper sa nu va suparati si sper sa pot da testul de rank

Baietei , am si eu o MARE MARE problema :(

Daca ma puteti ajuta as fi recunoscator...

Nu stiu ce sa intamplat...cand dau sa intru pe samp (la iconita cu fata) , imi apar acolo srv. mele favorite etc... dar cand dau sa ma conectez la unul dintre srv. imi apare ca se incarca 2 sec. si pe urma gata....REVINE LA NORMAL...Adica nu intra...

Nici macar in San Andreas normal nu mai pot intra....imi apare o eroare si nu pot intra in el

P.S : Momentan ma joc pe laptop, dar la sfarsitul lunii Octombrie tatal meu pleaca in delegatie...si ia laptopul cu el X( ... Si trebuie sa o rezolv intr-un fel sau altul cu calculatorul ca altfel voi ramane aproape 2 sapt fara SAMP X(X(X(X(

Daca stiti cum, sau ati mai patito si voi...spunetimi ce tr. sa fac... MULTUMESC

Am rezolvato cu calculatorul.... :X:X:X:X ...

Daca mai are cineva probleme de acest gen sa faca ca mine :

1. In caz ca ai 1 account pe PC, mai fati inca unul, instaleazati San andreasu si iti va merge !

In caz ca ai 2 accounturi (cum am avut eu), te sfatuiesc sa iti stergi unul dintre ele si sa iti creezi unul nou !

Acoountu se poate sterge/creea din : Start>Control Panel>User Accounts>Creeaza/Sterge un acc.

Sper ca vam ajutat pe unii..chiar daca trebuia sa postez la Problems...am vrut sa ajut mai intai colegii mei :D

Victor...te rog inca odata, daca nu esti membru Police Department nu mai post aicea...nu are nici o treaba Ionut cu tine! Te va anunta in Game cand dai testele...

P.S: Astazi a fost plecat toata ziua...a intrat abia la ora 20:15 !! Ai spus ca ai ID lui. Poti vb. cu el pe mess.