Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor! Nu credeam ca ne vom desparti asa,insa contul mi-a fost spart.Nu stiu in ce mod sau de ce.Imi voi face un alt cont si ma voi alatura din nou voua.Nu se mai poate face nimic,deoarece una din regulile jocului spune ca adminii nu raspund de spargerea conturilor.In PD mi-am petrecut cele mai frumoase clipe de pe server,asta timp de 4luni.Aici mi-am facut unii dintre cei mai buni prieteni:FlameS(Flama), Seba97,GuessWho,Kelton,Royce(Roycone),PlayerSlayer(The Big Lagger),Zuga_Zuga,Alex.Bibii,unk.,Cristi si multi altii.Dupa un an de B-zone am pierdut tot ce aveam.Nu ma las si ma reapuc.Bafta tuturor!

Salut tuturor! Nu credeam ca ne vom desparti asa,insa contul mi-a fost spart.Nu stiu in ce mod sau de ce.Imi voi face un alt cont si ma voi alatura din nou voua.Nu se mai poate face nimic,deoarece una din regulile jocului spune ca adminii nu raspund de spargerea conturilor.In PD mi-am petrecut cele mai frumoase clipe de pe server,asta timp de 4luni.Aici mi-am facut unii dintre cei mai buni prieteni:FlameS(Flama), Seba97,GuessWho,Kelton,Royce(Roycone),PlayerSlayer(The Big Lagger),Zuga_Zuga,Alex.Bibii,unk.,Cristi si multi altii.Dupa un an de B-zone am pierdut tot ce aveam.Nu ma las si ma reapuc.Bafta tuturor!

Bafta CreS... Imi pare rau ca se termina asa.. Incearca sa-i ceri ajutorul lui Gabb/Mastertrap21/Spawn poate te vor ajuta. Te asteptam inapoi. :(

Salutare,sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine.

Trebuie sa ies ca maine dimineata ma trezesc la 7:00 si ma asteapta o zi de practica. Succes pe unde aveti treaba.

Salut,de astazi eu sunt noul vostru coleg (2 saptamani in probe,nu se stie :)) ) si sper sa ne intelegem si sa facem o treaba cat mai buna impreuna.Nu in ultimul rand ii multumesc lui Kelton,aLeX.Bibii si FlameS pentru sansa acordata de a fi membru acestui departament.

Edited by sToRmm

Regulă noua adăugată în Regulamentul Intern cu privire la protejarea departamentului F/M Dep. Antrenament Miercuri cu echipa Rutieră.

Nou rule in the Internal Rules about protecting the F/M Dep. Training Wednesday with the Roads team.