Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce să postezi mă cu junghiul ăsta de forum?

După ce că noul forum nu are nicio relevanță în conformitate cu precedentul, a mai uitat să salveze baza de date. Noroc că a salvat în martie ceva. :))

Cred că o să fie ultimul raport al meu aici.

Nu pot face 75 de puncte pe săptămână cu programul pe care îl am.

Ne vedem în game.

Edited by Deidara

Back si eu de afara. Maine rezolv problema si voi revenii in game, in forta :)).

Cat despre noul update suferit de forum... ce pot zice... Prin PM Bobo mi-a zis urmatoarea fraza: Am incercat sa revin la versiunea care a fost, insa s-au intamplat niste probleme, backupul fiind incomplet. Tocmai de aceea am revenit la un backup mai vechi. Imi pare rau pentru neplacerile cauzate.

Am pierdut 51 de puncte la reputatie, si eu ma gandeam sa ajung la 69 >:). Ma bag la un film, ne vedem maine in game >:D<<'>

Buna dimineata !

Doar ce m-am trezit si eu si am intrat. Ce faceti?

Am pierdut 51 de puncte la reputatie, si eu ma gandeam sa ajung la 69 >:). Ma bag la un film, ne vedem maine in game class=

Eu am pierdut 103 puncte la reputatie, care e treaba ? :))

Salutare tuturor !

Off , ce greu este cu forumu` asta.

Acum trebuie sa stau sa imi refac tot cum aveam inainte...

Deabea astept meciul din seara asta. FORTA STEAUA !!!

Buna ziua, acum ma apuc si eu de puncte, am fost putin ocupat dimineata, acum am tot timpu, vremea urata..

# Bambu, cred ca meciu se termina egal, parerea mea, o sa fie fara spectacol.

Salutare colegi!

Am revenit si eu si sper sa reusesc sa fac cat mai multe puncte saptamana aceasta! :D

Inca nu ma pot obisnui cu forumul cel nou, sper doar sa nu se mai dea rollback.

Noapte buna, baieti ies si eu mai devreme :)), ma simt cam rau, ma duc la Tv, se pare ca am avut dreptate, nu a facut un meci prea grozav steaua :(

Noapte buna tuturor !

Ma duc la TV.

Mi-am facut si eu tot ce trebuia la forum ( semnatura , poza de profil , etc. ).

Kassadin , mie chiar mi-a placut cum a jucat Steaua , mai ales in primele 60 minute. Daca nu era Stanca , invingea Steaua.

Neata, da intr-adevar s`a schimbat tema forumului, seamana cu cealalta care a fost, hai ca ne vedem in game, deja am inceput sa fac ceva activitate.