Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Epmty asta nu stiu ce cauta pe aici, cat despre Cornelus vad ca ii place +1 aici foarte mult, numai pe el il vad ca posteaza.

Sa nu uitati de warul de Duminica, vreau cat mai multi prezenti sau incep sa dau sanctiuni.

Ba, am facut un pariu cu DaniSteptu... Pana la Anul Nou trebuie sa am 10k posts. :))

Aha, mie si-asa nu-mi merge.

Mi-a dat razvan14, nu sunt sigur daca ala e abuz de heal, azi nu cred ca revine serveru, deci, revine maine dupa ce iau UNBAN.

Ce mai ziceti ? :)

Funny-Noob-18.jpg

Esti singurul polistist din istorie care a fsot banat pentru "Abuz heal on wanted"

Funny-Noob-18.jpg

Esti singurul polistist din istorie care a fsot banat pentru "Abuz heal on wanted"

Ai + pentru postu asta :*.

Mda.. ce sa fac si eu, abuz de heal on wanted si sunt cop :D.

Scuzati pentru ban, acum nu stiu daca l-a dat corect sau bine, ceea ce ma bucura, e ca nu merge srvu cat timp eu is banat..:))

Ai + pentru postu asta :*.

Mda.. ce sa fac si eu, abuz de heal on wanted si sunt cop :D.

Scuzati pentru ban, acum nu stiu daca l-a dat corect sau bine, ceea ce ma bucura, e ca nu merge srvu cat timp eu is banat.. :))

Cum sa iei ma ban?:))))))

Cum sa iei ma ban? :))))))

Pai ma duelam cu, corleone, si erau 2 vs mine, imi lau hp, le luam si eu, apoi unu se ascunde (are 14 video) si vine iar cu heal si face duel, la fel si celalat, cu care ma mai duelam

SI m-a vazut doar pe mine, si mi-a dat ban max 3 abuz de heal on wanted, in loc sa dea la membrii lui...

Mie imi merg toate...

Teylo, daca nu merg, nu mai incarc pe postimage, pun pe altceva (girlshare, fastupload etc).

Ai voie doar pe postimage si imgur. Nu vrea sa vad pozele puse pe alte site-uri, m-am uitat pe raportul tau si e bun.

Ma bucur ca e bine, dar reuseam best daca nu inchideau server-ul. Asta e, incerc saptamana asta!

Ma bucur ca e bine, dar reuseam best daca nu inchideau server-ul. Asta e, incerc saptamana asta!

Nu fi suparat bro, si eu faceam best daca nu pica serveru si nu luam ban :).

Asta e..:)) Mai exista best-uri si altadata :P.