Jump to content

「Federal Bureau of Investigation」 - 💬 Discuții / Discussions 💬

Share

Recommended Posts

Am vazut Priest si eu acum cateva zile , filmul nu e rau , insa ma asteptam la mai mult de la el , ma pun sa vad Get Him to Greek acum..

Noapte buna agenti, eu inca mai stau , probabil pana pe la 10, depinde de starea de somnolenta.

Pai cum sa compari un sequel cu original... in istoria filmelor nu a fost nici un sequel mai bun decat primu film...daia se scot sequeluri , compania vede ca primu are potential si si-au scos multi bani din el si vor sa mai mulga din acel film si scot partea 2-a 3-a ....7-ea (harry poter's case)

Ai dreptate, dar stii de ce sequel-urile nu sunt mai bune decat originalul? Pentru ca ai vazut filmul initial si ti se pare super pentru ca nu te asteptai sa fie asa de bun ( in cazul The Hangover ), iar cand vezi ca apare un sequel esti entuziasmat ca va fi la fel de intrigant ca primul, dar nu va fi niciodata asa pentru ca stii deja ce se va intampla/cum se va intampla etc

Cat despre Hangover 2 , mi se pare ca e mult mai interesant decat primul. Povestea a ramas aceeasi, petrecerea burlacilor aceeasi si personajele aceleasi ca in primul, doar ca au schimbat locatia: Bangkok, Tailanda. M-am mirat cum de a aparut Mike Tyson la sfarsit , chiar daca era sa surzesc de la cum canta. Publicul iubeste atunci cand un regizor foloseste aceiasi actori la toate sequel-urile unui film. Exemplu: Piratii din caraibe. Primele 3 parti au fost uluitoare, dar partea a 4-a a cam dezamagit pentru ca au venit actori noi care nu prea multa lume le cunoaste. Toata lumea are cate un personaj preferat si vrea sa il vada evoluand pe parcursul a mai multor parti.

Noapte buna....Am adormit pe tastatura de la atata scris =))

Edited by Galix

Buna dimineata FBI ! Acesta se pare ca va fi ultimul meu post aici.Imi veti lipsii,dar am hotarat sa incerc altceva.Pastram legatura.Bafta in continuare !

Succes in continuare Mr.Knnz ! ;)