Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata FBI.

Am vazut si eu episodul si intru in joc.

Da, este reusit. Ai acolo toate cele 11 episoade :)

Nu poti spune inca ce serial este mai bun, pentru ca Prison Break a luat sfarsit, iar acesta d'abea a inceput.

Dupa parerea mea, amandoua sunt foarte bune. Am vazut si Prison Break toate cele 4 sezoane ..

Ok, cum spui tu. Dar dupa cum incepe asta..., am indoieli :)

Salutare.

Am terminat si eu de invatat, ma duc la fotbal cu prietenii, revin in seara asta. Saptamana asta este foarte incarcata, dar voi incerca sa fac un raport decent.

Va amintesc ca au inceput inscrierile pentru ' Bancul saptamanii 7 ' , daca doriti sa va inscrieti dati-mi un PM cu bancul vostru, aveti timp pana Duminica 25.03.2012.

Buna seara!

Am ajuns si eu acasa, vine ploaia... Insfarsit... Nu a mai plouat pe aici de 2-3 luni. In fine, intru si eu in joc sa prindem suspectii.

Salutare Colegi,

Welcome celor noi (Engi, Nimar, Zotag, Blade si S3by) .

Nush ce as zic de noul forum, imi placea cel vechi mai mult.

Felicitari Mefx pentru episodul 2.

Multumesc Inferno! Nici mie nu imi place forumu.

Edited by Nimrod

Tot ce pot sa zic e : WOW ce forum avem :)) , baii mi-a cazut acopesiul de pe bloc de la furtuna :O , am avut noroc ca a cazut la cealalta scara si nu a prins masinili mele X_X , vai de capul meu am crezut ca bubuie ceva cand am auzit cum a cazut , in fine , serialul este misto, mai ales ultima scena :)):)) :)) , cred ca intru si eu 1 ora in game, ne vedem pe acolo :D

Buna seara, agenti. O seara plina !

Bună seara FBI, la 19 îmi expiră și mie ban-ul :X . Ne vedem la 19 în game, ce ziceți, bate Steluța diseară ?

Pentru ce ai avut ban ?

Buna seara, agenti. O seara plina !

Pentru ce ai avut ban ?

Pentru licitatie :)), am licitat 27 m pe apartament PNS și după am zis ''retrag'' și pac ban....

Buna dimineața FBI, ne vedem în game.

Buna ziua F.B.I.

Pentru licitatie :)), am licitat 27 m pe apartament PNS și după am zis ''retrag'' și pac ban....

Buna dimineața FBI, ne vedem în game.

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie ... oarecum.

Astazi la ora 2 primesc unban. :X

Baieti , acesta este ultimul meu post in aceasta sectiune.

Bafta in continuare tuturor.

Multumesc Lorant pt. tot , bafta cu factiunea! Peste fii un sublider adevarat cum ai fost si pana acum.

Nu am apucat sa-ti spun la revedere in joc, oricum o sa ne mai intalnim. Succes mai departe, ai fost un coleg bun, in ultimele 2 factiuni tot de tine am dat :)), daca nu ma insel chiar si in Fire and Medic am fost colegi cateva zile. Sa te tii de treaba si in urmatoarele factiuni din care o sa faci parte!

Pacat ca ai plecat Bladestar ai fost un membru foarte capabil bafta unde te vei duce si felicitari pentru munca depusa Salut !

Bafta in continuare Blade . , ne mai auzim in game :) .

P.s : Ma bag si eu la somn , nb. baietii :)