Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut baieti am terminat si eu cu scoala tare m-am mai plictisit :))

Știu și eu am același sentiment dar mă gândesc la luna aprilie când nu o să fac mai deloc școală (Săptămâna Altfel + Vacanță (1 săpt) + 2 săpt. de practică) :)).

Eu ma duc sa invat la Logica.. dau maine test X_X.

Revin in 30 minute. :*

Spor la învățat și multă baftă la test.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mă duc să învăț la Matematică / Fizică / Franceză / Biologie + Română.

Spor la învățat și multă baftă la test.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mă duc să învăț la Matematică / Fizică / Franceză / Biologie + Română.

Mersi. :* La fel si tie :D

Am ieșit și eu băieți, o seară plăcută tuturor, am rezistat cam 3 zile în facțiune, niciodată n-am stat atâta într-o facțiune. Am un Faction Warn, sigur îl voi lua și pe al doilea în această seară pentru un motiv banal. Succes în continuare tuturor, ați fost niște colegi excepționali.

Succes in continuare daca chiar iesi kvb.

Am facut la puncte de m-am rupt in seara asta ...

Noapte buna !

Eu credeam ca la 2/3 ieși afară cu FP dar defapt e la 3/3 asta nu știam sincer, se vede că n-am mai jucat de mult. O seară placută tuturor vă doresc ! Ne auzim mâine. Am aproape 100 puncte în 2 zile.

O seară placută tuturor, am ieșit și eu.

Schimbare nouă la Bobo, avatar changed :>.Mi-am făcut și eu o modificare la nickname, chiar dacă voi pierde puțină reputație mi-o voi reface la loc.

Edited by Compaq

Neața tuturor, acum m-am trezit și eu, merg să mănânc ceva și după zbor spre liceu. Ne auzim pe la 2 jumate când ajung acasă. Spor la robberi / wanted !