Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut baieti si fete. Se pare ca am net si aici, dar modem-ul meu 3G de la Vodafone va dati seama ca nu duce SA:MP -ul :))

O sa tinem legatura pe forum cat timp voi fi plecat.

Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi, cadouri cat mai considerabile (nu ca la mine...absolut NIMIC! :| ) si tot ce va doriti voi :*

O seara buna, al vostru Smith

Edited by Smith

Omg Univel....semnatura ta e enorma. Ar fi frumos sa o schimbi.

Sarbatori fericite.

E foarte frumoasa , dupa ce ca va influentez sa dati - la Pad_Vlad ,si contine si povestea in care misoginismul lui ShlomY e maxim.Ar trebuii sa dai + la me ;).

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Si sa va aduca Mosu tot ce va doriti :)

E foarte frumoasa , dupa ce ca va influentez sa dati - la Pad_Vlad ,si contine si povestea in care misoginismul lui ShlomY e maxim.Ar trebuii sa dai + la me ;).

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Si sa va aduca Mosu tot ce va doriti :)

Nu rezolvi nimic sa ceri - la Pad_Vlad, decat sa dai dovada ca pentru tine conteaza porcariile cu + si cu -. Daca primesti -, mori.. Voi nu faceti decat sa-l bagati in seama cat mai mult posibil, doar sa fiti voi mai smecher daandui -. SCHIMBA SEMNATURA CA MI SE INCARCA GREU! :|

Pasteti fericiti!