Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare, va felicit pentru activitatea si pentru faptul ca sunteti toti la locul potrivit, la momentul potrivit! Multa bafta in continuare si va urez succes impotriva infractorilor!

de ce postezi..aici daca nu esti membru FBI?

Neata!

De ce nu cititi rezumatele la carti, nu e mai usor? Asa iti imbogatesti limbajul cu unele cuvinte noi si totodata pierzi mai putin timp.

Pentru ca in rezumate vei gasi cuvintele monotone, pe care le foloseste orice copil / om mediocru.

Una e sa citesti cartea in sine, si sa urmaresti detaliile, si alta e sa citesti un rezumat in care afli doar "grosu`".

Daca vreti carti bune, care chiar va dezvolta vocabalarul, va dezvolta cunostintele si limitele pana la care puteti merge cititi orice carte de : Dan Brown, Agata Christe(cred ca am scris bine) si Ioan Dan.

Astea chiar sunt carti care nu chiar oricine poate percepe mesajul, si nu chiar oricine le poate intelege.Pot sa zic, ca am incercat sa citesc cateva carti din astea, si foarte greu am perceput mesajul, insa nu singur, ci cu ajutorul tatalui meu, care le-a citit de n ori.

ON : 'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vreau sa incerc si altceva dar intr-o zi cred ca asta o sa fie curand am sa ma intorc pentru k mi-am facut o impresie buna aici! Scuze dak te-am dezamagit cu ceva nu a fost cu intentie!! Multa bafta

Ei acum, citeste postul lui Thomas...Nu trebuie sa o iei in nume de rau. Ne-ai salutat, ne-ai spus parerea ta despre tine, te salut si noi, si iti uram bafta.

@Robotiquis: Nu ar fi o problema, mai ales ca vine vacanta si o sa am ceva mai mult timp.

Ei acum, citeste postul lui Thomas...Nu trebuie sa o iei in nume de rau. Ne-ai salutat, ne-ai spus parerea ta despre tine, te salut si noi, si iti uram bafta.

@Robotiquis: Nu ar fi o problema, mai ales ca vine vacanta si o sa am ceva mai mult timp.

Imi place avatarul.