Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Asta e si scopul. Ei au nevoie de noi sa jucam sa populam serverul, sa ne enervam, sa luam ban si tot bobo sa-si ia bani. Empty, parerea mea ca esti nab daca ii dai lu' Bobo bani sa iti scoata banul. :)

Buna seara.Am venit de la scoala.

emptY_mdY oricum , atata nepasare din partea lor ( a staff-ului) nu am vazut in viata mea, cum sa iti spuna ca nu raspund de conturile sparte ???E inadmisibil asa ceva.

Oare , daca ei erau in locul tau , si cineva le-ar fi zis ca nu raspunde de conturile sparte , oare ce ar fi facut??

Cu cata usurinta iti poate zice, chestia asta.

La ce ti-ar fi trebuit tie reclama la level 30 sau cat aveai???Ei oare , nu se intreaba pe sine ,chestia asta?

In loc sa cerceteze , sa afle cine a facut chestia asta , ei ...

Daca aveai level 1,2,3,4 mai ziceai , dar cand esti de un an in comunitatea asta ?Nu cred ca exista cineva de pe sv asta sa nu stie de tine.

Ti-ai creat un nume , o reputatie.Tu nu esti pad vlad sau mai stiu eu cine.

Ce as mai putea zice?

Eu sper din tot sufletul sa iti recuperezi contul , chiar daca mai ai sanse de 1% , atat timp cat mai ai , trebuie sa crezi in ele.

Asta e si scopul. Ei au nevoie de noi sa jucam sa populam serverul, sa ne enervam, sa luam ban si tot bobo sa-si ia bani. Empty, parerea mea ca esti nab daca ii dai lu' Bobo bani sa iti scoata banul. :)

Tu ce ai fi facut daca erai in locul lui Empty?

Tu ce ai fi facut daca erai in locul lui Empty?

Un cont nou si sa joc iar.. sau sa incerc alt joc :) Si acum o sa intrebi '' daca ai jucat x ore de ce sa te lasi si sa incepi cu alt cont? '' Si raspunsul meu e: E DOAR UN JOC, ore pierdute pentru distractie.

Si Robofoca ghiceste iar :))

De ce sa-l fac bogat pe Bobo pentru ceva ce nu am facut?

Wow...Nu stiam. Nu sunt siguru' oltean xD (chiar daca esti din Sibiu, mmentalitatea conteaza).

Hmm, eu tot ma consider 100% olteanca. :) Deoarece sunt olteanca. :))) Decat Ardeleanca, mai bine olteanca.

bafta all, vb mai tz.

Bafta.

Chestiile astea sunt facute cu cap, ei nu au decat un singur lucru in minte , sa ne ciuruiasca de bani.Pentru ei , acest joc , aceasta comunitate , reprezinta un mod de a face bani , singura lor sursa de bani.

La prima vedere , pare absurd sa faci bani pe spatele unor copii de 12 ani , necopti practic.

Si apropo , emptY spunea ca nu a vandut casa.Atunci ce cauta casa la [bz]_flor1n_[bz] ?

emptY , vrei sa vezi ca daca ii dai 10 euro lui bobo, iti scoate banul in 2 secunde si 3 miscari??

Dar , parerea mea , e sa nu faci prostia asta.

Acum , ramane la alegerea ta.

Un cont nou si sa joc iar.. sau sa incerc alt joc :) Si acum o sa intrebi '' daca ai jucat x ore de ce sa te lasi si sa incepi cu alt cont? '' Si raspunsul meu e: E DOAR UN JOC, ore pierdute pentru distractie.

Si Robofoca ghiceste iar :))

De ce sa-l fac bogat pe Bobo pentru ceva ce nu am facut?

Da tu ai cont premium? Si daca da, nu ai dat bani?

Da tu ai cont premium? Si daca da, nu ai dat bani?

Da, am cont premium.

Eu sunt membru vechi pe comunitatea asta (~ 2 ani) si pe cand venisem eu pe server, inca era metoda aia cu 100 sau 200 posturi pe forum => faci cerere intr-un topic si vei primi premium / donater. acum a fost redus la premium.

-------------------------------

Stie cineva daca va fi Barcelona - Arsenal pe Digi azi?

Da, am cont premium.

Eu sunt membru vechi pe comunitatea asta (~ 2 ani) si pe cand venisem eu pe server, inca era metoda aia cu 100 sau 200 posturi pe forum => faci cerere intr-un topic si vei primi premium / donater. acum a fost redus la premium.

Ok. Meciul e TVR 1.

Da, am cont premium.

BARCELONE-ARSENAL=0-10