Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Despre ce e vorba?

@ Vreau sa-mi zici tot. Sa vad cum esti tu vorbaret. :)) Ciitesc tot ce scrii, promit!!(ptr prima oara) =))

Ti-am mai zis odata..

Nu am starea necesara..

Chiar vrei sa o fac..?

Acum mai mult stau sa vad ce zice Robo, dar vad ca isi lasa asteptat raspunsul..

Despre ce e vorba?

@ Vreau sa-mi zici tot. Sa vad cum esti tu vorbaret. :)) Ciitesc tot ce scrii, promit!!(ptr prima oara) =))

costi ti-am spus pe mess ca e vorba despre 2 frati vampiri, unu indragostit de o fata, ceva gen the oc numai ca fara parinti si tot asa drama, sf (ca e vorba de vampiri).. merita sa te uiti

p.s.: am inchis samp cand ai inceput sa zici din the oc, man ti-am spus te rog nu-mi zi din film ca imi pierd tot cheful,, vreau sa vad eu.. Mersi ca ma intelegi.

Cred ca ma bag si eu la The O.C asta dupa ce termina TVD..

creaza o mica dependenta, e cel mai reusit serial facut vreodata, parere personala, costy e de parere ca primul sezon e bun restul nu,, :))

EDIT: am zis eu ca am mancat azi ceva special, NEW PAGE ! >:D<<'>

Edited by allkohol

creaza o mica dependenta, e cel mai reusit serial facut vreodata, parere personala, costy e de parere ca primul sezon e bun restul nu,, :))

EDIT: am zis eu ca am mancat azi ceva special, NEW PAGE ! >:D<<'>

Ma bag la TVD, brb.