Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

La multi ani.

emptY, faci cinste din prima pensie.

Si...noapte buna.

Meeersi >:D<<'>

Nu stiu daca o sa pot intra maine...pe forum voi intra, dar in joc nu cred...cu alta ocazie...si doar voua, din FBI..

Ca...prieteni, numai am de mult...:-J

Nu stiu daca o sa pot intra maine...pe forum voi intra, dar in joc nu cred...cu alta ocazie...si doar voua, din FBI..

Imi place cum gandesti in legatura cu prietenii.

Ai spus ca nu mai ai de mult stii ce inseamna asta?

Cand aveai bani si de toate , toti trageau la tine dar acum , niciunul nu te mai saluta.

Toti sunt niste tradatori,impostori si cam atat!

Eu sunt fericit ca am reusit sa cunosc 50% din adevaratul om care este in tine!

Imi place cum gandesti in legatura cu prietenii.

Ai spus ca nu mai ai de mult stii ce inseamna asta?

Cand aveai bani si de toate , toti trageau la tine dar acum , niciunul nu te mai saluta.

Toti sunt niste tradatori,impostori si cam atat!

Eu sunt fericit ca am reusit sa cunosc 50% din adevaratul om care este in tine!

Da, chestia asta se aplica mai ales in samp..

Daca as sta sa o iau logic, nu am avut niciodata un prieten adevarat, care sa ma ajute la orice nevoie...

Doar pe la inceput..Michael....mada_linux...

Asta se poate aplica si in RL...

Ma rog, in RL am anturaje si anturaje...dar...prieten adevarat nu am...stii cum e, cel putin pentru mine, cel mai bun prieten al meu sunt eu.

Stiu ca nu prea crezi in asa zisii prieteni virtuali, insa sper sa-ti faci prieteni din colegii tai din aceasta factiune. Dupa parerea mea esti de treaba.

Stiu ca nu prea crezi in asa zisii prieteni virtuali, insa sper sa-ti faci prieteni din colegii tai din aceasta factiune. Dupa parerea mea esti de treaba.

Ba da, cred intr'un fel sau altu.

Pentru ca uneori, desi nu i-ai intalnit in viata ta niciodata, sunt de 10 ori mai bun cand vine vorba de un sfat sau ceva de genu' asta..

+ ca acum chiar singurii mei prieteni sunt in FBI, si imi place colectivul de aici.D'aia nu plec...daca nu era colectivul asta, eram pa de mult..

Si tu esti de treaba, si imi pare rau ca am "tipat" de cateva ori la tine...dar doar asa puteam sa te opresc...pentru ca m-am saturat de certuri/scandaluri s.a.m.d...

Da, chestia asta se aplica mai ales in samp..

Daca as sta sa o iau logic, nu am avut niciodata un prieten adevarat, care sa ma ajute la orice nevoie...

Doar pe la inceput..Michael....mada_linux...

Asta se poate aplica si in RL...

Ma rog, in RL am anturaje si anturaje...dar...prieten adevarat nu am...stii cum e, cel putin pentru mine, cel mai bun prieten al meu sunt eu.

Sa retii chestia asta!Si peste ceva timp sa iti aduci aminte ca eu ti-am zis-o!

''Nu exista prieten/persoana care sa nu aiba interese la tine , fiecare are cate un interes , singurele persoane care nu au nici cel mai mic interes la tine sunt parintii tai!''

Sa tii minte chestia asta.

Nu exista prieteni adevarati!Nu exista prieten devotat , prieten care sa te ajute si la bine si la rau!

Sa retii chestia asta!Si peste ceva timp sa iti aduci aminte ca eu ti-am zis-o!

''Nu exista prieten/persoana care sa nu aiba interese la tine , fiecare are cate un interes , singurele persoane care nu au nici cel mai mic interes la tine sunt parintii tai!''

Sa tii minte chestia asta.

Nu exista prieteni adevarati!Nu exista prieten devotat , prieten care sa te ajute si la bine si la rau!

100% la 100% corect.

Principiul asta, il aplic de mult..

Prietenii sunt trecatorii ca vremea...

Singurii care vor fi alaturi de tine mereu, indiferent de situatie, si cu care trebuie sa tragi sunt parintii/fratii/surorile..

Brb 10 minute.

100% la 100% corect.

Principiul asta, il aplic de mult..

Prietenii sunt trecatorii ca vremea...

Singurii care vor fi alaturi de tine mereu, indiferent de situatie, si cu care trebuie sa tragi sunt parintii/fratii/surorile..

Brb 10 minute.

Ma bucur ca si tu stii si aplici principiul asta.

Inseamna ca nu sunt singurul.

Mai sunt 15 minute si cantam la multi ani!!

Ba da, cred intr'un fel sau altu.

Pentru ca uneori, desi nu i-ai intalnit in viata ta niciodata, sunt de 10 ori mai bun cand vine vorba de un sfat sau ceva de genu' asta..

+ ca acum chiar singurii mei prieteni sunt in FBI, si imi place colectivul de aici.D'aia nu plec...daca nu era colectivul asta, eram pa de mult..

Si tu esti de treaba, si imi pare rau ca am "tipat" de cateva ori la tine...dar doar asa puteam sa te opresc...pentru ca m-am saturat de certuri/scandaluri s.a.m.d...

Asa cred si eu, adica mi s-a intamplat.

O sa te fac sa-ti schimbi parerea despre mine dar in bine. Ai facut bine ca ai "tipat" la mine, uneori toti trebuie sa fim sanctionati pt a invata.

Asa cred si eu, adica mi s-a intamplat.

O sa te fac sa-ti schimbi parerea despre mine dar in bine. Ai facut bine ca ai "tipat" la mine, uneori toti trebuie sa fim sanctionati pt a invata.

Ma bucur ca esti constient ca ai gresit!

Asta e cel mai frumos si delicat lucru din lume , sa ai puterea si curajul sa recunosti o fapta facuta.

Uraaaaa 900 de posturi :X :X

Edited by Frank Galliano

Ma bucur ca si tu stii si aplici principiul asta.

Inseamna ca nu sunt singurul.

Mai sunt 15 minute si cantam la multi ani!!

daaa :))

Asta e cel mai frumos si delicat lucru din lume , sa ai puterea si curajul sa recunosti o fapta facuta.

GS (good spammer) :))

@Rogue : Desi am gresit de multe ori si in viata, si in VL, intotdeauna am fost mai autoritat.Indiferent de statutul/functia(in cazul nostru) am avut'o, am fost autoritat, pentru ca lucrurile sa functioneze FOARTE bine..Sunt mai perfectionist de fel...

Si de multe ori am fost condamnat pe drept pentru chestia asta, de multe ori am facut bine ca am adoptat pozitia asta...

Da, asa e dar nu intotdeauna trebuie sa "recunosti" ca ai gresit. De ex (chiar daca e din film) din PB cand ala a zis ca da si ca vrea sa intre in puscarie, ala normal nu era de vina insa nu stia nimeni asta, bine ca defapt el a facut-o cu un scop

daaa :))

GS (good spammer) :))

@Rogue : Desi am gresit de multe ori si in viata, si in VL, intotdeauna am fost mai autoritat.Indiferent de statutul/functia(in cazul nostru) am avut'o, am fost autoritat, pentru ca lucrurile sa functioneze FOARTE bine..Sunt mai perfectionist de fel...

Si de multe ori am fost condamnat pe drept pentru chestia asta, de multe ori am facut bine ca am adoptat pozitia asta...

E foarte bine ca esti autoritar si ca iti demonstrezi autoritatea.

Si legat de perfectiune , cred ca toti ne dorim sa atingem pragul perfectiunii.

7 minute!

E foarte bine ca esti autoritar si ca iti demonstrezi autoritatea.

Si legat de perfectiune , cred ca toti ne dorim sa atingem pragul perfectiunii.

7 minute!

Cu siguranta...dar uneori calitatea asta se transforma in defect..trebuie sa stii cand sa o aplici..