Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Isn't important ... i don't know very well english, but .. ma descurc :)))

Rezolvi ceva, enervandu'ma ? :-?

De fapt, stai .. nu ma enervezi :-?

Oricum n-ai cum ... din contra .. tu te cam enervezi cand auzi de bautura :-"

Da...din fraza ta, eu sunt ala nervos.

Noapte buna.

Asta e un retardat ... la fel ca altii care sunt contra Basescu(voit) ..

Mai sunt si ceilalti care nu realizeaza nimic si se iau doar dupa ce zic "realistii" de la Realitatea :-J

Dupa parerea mea e chiar bun la ce face... nu inteleg dece il aparati toti pe Bascosu dar toata lumea stie ca din cauza lui am ajuns in halu asta... Badea ii face pe toti de ras l-a inceput am zis acelasi lucru ca tine dar dupa ce am vazut cateva emisiuni si cateva filmulete pe net mi-am schimbat parerea

Dupa parerea mea e chiar bun la ce face... nu inteleg dece il aparati toti pe Bascosu dar toata lumea stie ca din cauza lui am ajuns in halu asta... Badea ii face pe toti de ras l-a inceput am zis acelasi lucru ca tine dar dupa ce am vazut cateva emisiuni si cateva filmulete pe net mi-am schimbat parerea

Cati ani ai ?

dupa parerea mea : Noapte Buna FBI !

Noapte buna.

Parintii tai sunt cu PSD si sunt CONTRA Basescu, corect ?

Pai defapt parintii mei sunt plecati din tara, nu au nici o orientare politica. N-au votat nici cu Basescu nici cu PSD. dupa parerea mea nici unii nici altii nu-s buni ;)

Pai defapt parintii mei sunt plecati din tara, nu au nici o orientare politica. N-au votat nici cu Basescu nici cu PSD. dupa parerea mea nici unii nici altii nu-s buni ;)

Daca nu ai suficiente informatii, nu trebuie sa il judeci pe Basescu.

Pentru ca tu "dai in el" dupa niste tampenii spuse la televiziuni subiective si negative, care doar asta stiu sa faca.

Daca nu ai suficiente informatii, nu trebuie sa il judeci pe Basescu.

Pentru ca tu "dai in el" dupa niste tampenii spuse la televiziuni subiective si negative, care doar asta stiu sa faca.

Nu prea ma uit la televizor si sincer sa fiu nu ascult ce se spune in politica, doar procesez situatii procesez imagini, iar imaginile arata ca de cand "domenteste" Basescu pe aici ne-am cam dus la vale, dar cam tare

Nu prea ma uit la televizor si sincer sa fiu nu ascult ce se spune in politica, doar procesez situatii procesez imagini, iar imaginile arata ca de cand "domenteste" Basescu pe aici ne-am cam dus la vale, dar cam tare

Asta e o aparenta, si o interpretare politica gresita.

Tine minte asta.

Asta e o aparenta, si o interpretare politica gresita.

Tine minte asta.

O fac pt tine, dar atunci cand vom fi acoperiti o sa ti-o spun in fata :)) si atunci vei vedea ca nu e chiara asa cum pare.

Toti stim ca ne-am dus la fund, iar cei care nu stiu vor afla curand

O fac pt tine, dar atunci cand vom fi acoperiti o sa ti-o spun in fata :)) si atunci vei vedea ca nu e chiara asa cum pare.

Toti stim ca ne-am dus la fund, iar cei care nu stiu vor afla curand

Acoperiti ?

AM FOST LA FUND .. Romania isi revine, crede-ma.

Acoperiti ?

AM FOST LA FUND .. Romania isi revine, crede-ma.

Ce a fost, a fost doar un test care din pacate continua. Singurii care trebuie sa-si revina suntem noi. Uita-te la noi, la conducerea tarii imprumuta bani in fiecare zi, bani pt care noi murim ca ei sa-i dea inapoi si murim in cele mai cumplite moduri. Nu stiu ce crezi tu dar cand vom fi acoperit cu adevarat nu v-a mai fi cale de iesire si se va intampla ce se intampla prin Libia.

Ce a fost, a fost doar un test care din pacate continua. Singurii care trebuie sa-si revina suntem noi. Uita-te la noi, la conducerea tarii imprumuta bani in fiecare zi, bani pt care noi murim ca ei sa-i dea inapoi si murim in cele mai cumplite moduri. Nu stiu ce crezi tu dar cand vom fi acoperit cu adevarat nu v-a mai fi cale de iesire si se va intampla ce se intampla prin Libia.

Asta e doar parerea ta, care dupa parerea mea este total gresita.

Nu inteleg care e faza cu acoperitul.

Nu se va ajunge niciodata la incidentele din Libia.

Asta e doar parerea ta, care dupa parerea mea este total gresita.

Nu inteleg care e faza cu acoperitul.

Nu se va ajunge niciodata la incidentele din Libia.

DUpa parerea mea, parerea mea va fi buna candva.... Nu avem nici o siguranta. Ei traiesc c-an rai pe banii nostri si parintilor nostri le taie din salarii, bunicilor din pensii si din sutele de milioane pe care ei le primesc saptamanal/lunar nu taie nimic. Ei stau cu saptamanile in strainatate si noi ne uitam la tv cum oameni nevinovati stau si cersesc o punga de faina si o sticla de ulei.

La asta se refera: Life is like a prison, when you try to evade you die. Acum nu mai avem ce face.

DUpa parerea mea, parerea mea va fi buna candva.... Nu avem nici o siguranta. Ei traiesc c-an rai pe banii nostri si parintilor nostri le taie din salarii, bunicilor din pensii si din sutele de milioane pe care ei le primesc saptamanal/lunar nu taie nimic. Ei stau cu saptamanile in strainatate si noi ne uitam la tv cum oameni nevinovati stau si cersesc o punga de faina si o sticla de ulei.

La asta se refera: Life is like a prison, when you try to evade you die. Acum nu mai avem ce face.

Realitatea TV fortza ... :-J

O sa iti explic maine cum sta treaba de fapt .. daca vei vrea sa intelegi ceva, ok ... daca nu, iarasi ok ..

Ma bag sa-mi fac exercitiile, si dupa ma bag in pat.

Noapte buna.

Realitatea TV fortza ... :-J

O sa iti explic maine cum sta treaba de fapt .. daca vei vrea sa intelegi ceva, ok ... daca nu, iarasi ok ..

Ma bag sa-mi fac exercitiile, si dupa ma bag in pat.

Noapte buna.

Nu ma uit la TV cum am mai zis si mai ales la Politica, nu mi-a placut niciodata.

Chiar daca politica nu e punctul meu forte lucrurile pe care le-am zis mai sus le poate vedea oricine cu capul pe umeri (nu ma referi ca tu nu-l ai) doar ca trebuie timp de gandire si avem nevoie de pasul urmator... Sa vedem unde ne duce pasul urmator al lor. ;)

Have a good night Papi. Ma bag si eu la patut ;)

Noapte buna tuturor

Edited by Rogue