Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

ON :

Nu robo , nu cred ca celelalte factiuni dezbat subiecte interesante la fel ca noi.Noi suntem in realitate.

Ei , au ramas cu gandul tot in joc si la afaceri!Cum sa vanda o masina/o casa , si tot asa...

Asta e diferenta dintre noi si ei!

Ma bucur ca mai e cineva de parere cu mine...Cu toate ca eu nu mi-am expus ideea, dar la fel gandesc..

Bineinteles ca daca ajungi la varsta de sex nu mai exista treaba cu jena,

Total fals ;).. Jena nu provine din faptul ca tu esti virgin. Si daca nu ai fi tot ai putea fi rusinos..

A doua propozitie : Ce ti se pare absurd in a face sex la 14-15 ani?

Absurd nu e, dar nici un lucru care ar trebui sa il stie toti. La baieti din simplu fapt ca va fi luat doar ca un gest de lauda, iar fetele vor fi considerate curve (pe romaneste)..

E important sa nu, din punct de vedere biologic. Banuiesc ca nu vrei sa te impotrivesti stiintei doar fiindca e cool.

Robo, spune-mi ca daca te-ar iubii o fata, mai mare ca tine si iubirea ei ar fi atat de mare incat ti-ar propune sa te culci cu ea, ai refuza.

Ma bucur ca mai e cineva de parere cu mine...Cu toate ca eu nu mi-am expus ideea, dar la fel gandesc..

Total fals ;).. Jena nu provine din faptul ca tu esti virgin. Si daca nu ai fi tot ai putea fi rusinos..

Absurd nu e, dar nici un lucru care ar trebui sa il stie toti. La baieti din simplu fapt ca va fi luat doar ca un gest de lauda, iar fetele vor fi considerate curve (pe romaneste)..

Robo, spune-mi ca daca te-ar iubii o fata, mai mare ca tine si iubirea ei ar fi atat de mare incat ti-ar propune sa te culci cu ea, ai refuza.?

Perfect de acord!

Romania frate , asta spune tot , toti oamenii sunt catalogati asa , in modul asta gresit!

Nu ai cum sa schimbi chestia asta.

Probabil ca nu ai refuza robo...

ON :Nu mai inteleg nimic din PB.

In minutul 27 este impuscat in umar Michael, pe urma se intalneste cu Kellerman sa ii dea Scylla , pe urma semneaza niste acte si este total sanatos , dupa se plimba pe plaja din nou total sanatos.

Si pe urma vad ca se strang toti la mormantul lui.

Eu personal , cred ca pregateste ceva surprinzator regizorul.

ON : Ma culc !Noapte buna.

Continui maine sa va explic totul despre dragoste/sex si in ce moduri trebuie sa o faci.Bafta.

Good Night , Papi

Neata.

Blueangel, R.Rambo, la 14-15 ani corpul nu este dezvoltat suficient, inca sunteti la pubertate. Poate voi nu veti avea probleme in viitor, dar la fete pot aparea. Mai asteptati si voi, si pana atunci faceti cu sor'sa lu stanga.

Neata.

Blueangel, R.Rambo, la 14-15 ani corpul nu este dezvoltat suficient, inca sunteti la pubertate. Poate voi nu veti avea probleme in viitor, dar la fete pot aparea. Mai asteptati si voi, si pana atunci faceti cu sor'sa lu stanga.

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Esti tu sigur ca , organismul nostru nu este indeajuns de dezvoltat?

Tu vrei sa spui ca toti copii de varsta 14-15 suntem la fel?

NU!

Si apropo , cand m-am referit la a face sex, nu m-am referit sa te duci si sa iei o curv* de pe strada si sa faci sex cu ea , NU , pentru ca este posibil ca dupa acest act sexual sa stai 3 saptamani pe patul de spital .Nu m-am referit la modul asta.

Ma refeream , ca de exemplu sa ai o relatie cu o fata de 1-2 ani si dupa sa aiba loc actul sexual.Iar daca si tu esti virgin si ea , nu exista pericolul de boli ,daca va protejati si mai bine.Sper ca v-am lamurit.

Asta este doar punctul meu de vedere.

Edited by Frank Galliano

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce faceti?????