Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Eu cred ca stiu sa scriu, dar cum greseala e omeneasca... Corecteaza-ma cand gresesc. Tabla de sah pare alta, de pe margine.

Chiar asta incercam sa evit. Nu ai gresit nimic. Cativa au scris aiurea inainte de postul tau. Lor le-am atras atentia. Tu scrii corect.

Incercati sa nu faceti prea multe posturi inutile. Imi place activitatea de pe forum, dar asta nu inseamna ca trebuie sa postati doar pentru ca puteti. Ar fi bine sa gasiti un subiect de discutie "light", care sa nu presupuna contradictii prea mari.

Incercati sa nu faceti prea multe posturi inutile. Imi place activitatea de pe forum, dar asta nu inseamna ca trebuie sa postati doar pentru ca puteti. Ar fi bine sa gasiti un subiect de discutie "light", care sa nu presupuna contradictii prea mari.

Asa o sa facem :).... Multumim de acest "sfat" sa-i zicem asa. Noapte buna tuturor, ma culc si eu ne mai auzim maine

Eeee...si tui acum e un simplu motor (mai mic ca cele care crezi uite aICI e exact asta). Oriucum asta e are motor de scuter deci scuter sau asta e tot aia. Si ca spuneai da parinti, e o problema, tata, ma sustine sa-mi iau unul dar... mama.... vai de mine zici ca-i spun ca vreau sa sar din avion fara parasuta. Dar pana la vara o conving :X

NU ai de unde sa stii.

Nu e neaparat sa fie vina ta, desi si asta e o posibilitate ... + anturajul ... esti cu unu' pe scuter, si iti zice "dai ma in ea, dai" ... sa vada si prietenii ce ai facut tu ... adrenalina nu ai cum sa o controlezi ...

Odata ce ai "activat'o" e greu sa o opresti fara sa faci ceva ... (parerea mea).

@Am luat azi 10 la fizica :X

Noapte buna baieti, ies si eu ca de dimineata ma trezesc devreme :(

Nopate Buna

Noapte buna,ies si eu,maine am zi grea. :-J

Idem

Asa o sa facem :).... Multumim de acest "sfat" sa-i zicem asa. Noapte buna tuturor, ma culc si eu ne mai auzim maine

Idem

Noapte Buna. Ne vedem maine.

Idem

NU ai de unde sa stii.

Nu e neaparat sa fie vina ta, desi si asta e o posibilitate ... + anturajul ... esti cu unu' pe scuter, si iti zice "dai ma in ea, dai" ... sa vada si prietenii ce ai facut tu ... adrenalina nu ai cum sa o controlezi ...

Odata ce ai "activat'o" e greu sa o opresti fara sa faci ceva ... (parerea mea).

!@Am luat azi 10 la fizica :X

corect si felicitari !

Noapte buna.

Nopate buna si tie !