Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ia luat 25%.

A stiati ca Narcis e un contra-tenor, si pe langa el mai sunt doar alti 4 IN TOATA LUMEA? TOT GLOBUL.

Si din cei 5, 2 dintre ei sunt romani ( Narcis si inca unu ).

P.S: Sora lui Adrian Tutu e avocata. Tutu sta cu sora'sa . E chiar asa amarat? Are si o iubita. Chiar asa rau o duce ? Bunicii?

Si mai stiati ca parintii lui Narcis au probleme, nu? Tatal lui Narcis de ex are probleme cu un ochi, si mama lui trage o gramada ca sa traiasca in Spania, sa aduca bani copilului.

Si daca sa votat cazul, ne'am facut de rusine.

Sa stii ca din cauza ca sunt doar 5 contra tenori pe glob se asculta Eminem, Lil Wayne, 50 Cent, Jay-Z , P.Diddy, Dr.Dre ,Snoop Dog ,2Pac,Busta Rhymes,Kanye West, Pitbull , Ja Rule , nu-i asa?

Pacat.

Tu macar asculti muzica acestor contra-tenori ? Pentru ca vad ca te ofensezi foarte mult.

In Romania , rapperii sunt la mare cautare.

Parazitii, BUG, Skizzo Skillz, Bitza, Nane, Markone1, Vescan, Spike, GuessWho, Nimeni Altu', Cedri2k, Arsura. Din cati astia ati auzit? Si sunt mult mai multi "anonimi", care...

Nu sunt deloc cautati rapperi. Mai ales daca nu apar la TV/Radio/Ziare/Reviste.

Napte buna!

Succes mai departe la aresturi FBI, incerc sa ma las de sa:mp.

Bafta!

Imi pare rau ca pleci dar , asta e.Este numai si numai alegerea ta.

Oricum, pot sa iti urez multa bafta in continuare si ai grija de tine.

Bye, My Best Friend. :X

Parazitii, BUG, Skizzo Skillz, Bitza, Nane, Markone1, Vescan, Spike, GuessWho, Nimeni Altu', Cedri2k, Arsura. Din cati astia ati auzit? Si sunt mult mai multi "anonimi", care...

Nu sunt deloc cautati rapperi. Mai ales daca nu apar la TV/Radio/Ziare/Reviste.

Napte buna!

Scuze ca intervin ... dar vescan nu mai exista...

Si guesswho nu cred ca ne reprezinta asa mult.

Parerile sunt impartite, premiul este dat.

De ce tot atata cearta ?!

Castigam noi ceva ? NU.

Sincer, eu nu incep sa zic, ca x a meritat ca a facut aia, si ca y merita, da asta e; vreau daor sa zic ca acum chiar nu mai are rost sa ne zicem "de dulce" !

@ Bafta blanco !

Haha in sfarsit recrutam :)) (my best friend , GangsterSebi vrea sa ni se alature.. In fiecare zi stau cu el , petrecem foarte mult timp impreuna si ma bate la cap ca vrea sa intre :)) ... A iesit din F/P #rank 5 - 7 samptamani de vechime# special ca sa fie cu mine , sper sa primeasca o sansa :X)

Hai ca ies , vorbim maine !

Bafta la scoala ! Noapte buna tuturor .

Haha in sfarsit recrutam :)) (my best friend , GangsterSebi vrea sa ni se alature.. In fiecare zi stau cu el , petrecem foarte mult timp impreuna si ma bate la cap ca vrea sa intre :)) ... A iesit din F/P #rank 5 - 7 samptamani de vechime# special ca sa fie cu mine , sper sa primeasca o sansa :X)

Hai ca ies , vorbim maine !

Bafta la scoala ! Noapte buna tuturor .

Deci pui pile sa inteleg? =)))

Am iesit si eu.

Ma uit la meci.

Noapte buna.

Pentru cel care ma intrebaaaaaat daca ascult muzica Contra-tenorilor.

Nu, nu o ascult pentru ca nu am ocazia, dar nu ascult nici'un Rapper din acesta ( puya, guess who , eminem s.a.m.d ).

Singura melodie care o stiu mai bine sunt Manifest a lui Guess-who, si aia cu Eminem si Rihana, cand Eminem canta strica melodia...

:)